Kierrätyskeskus.com — Kierrätyskeskusten hakemisto.


Etsi kierrätyskeskusta hakusanalla

Työpalvelukeskus Miilu

Alla näkyvän esittelysivun tiedot, kuten aukioloajat, perustuvat kierrätyskeskusta hoitavan tahon julkaisemiin tietoihin ja niiden aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta. Sen vuoksi on syytä, mikäli nettisivun osoite on ilmoitettu, vilkaista aukiolot myös kierrätyskeskuksen sivuilta. Tässä tapauksessa vaikuttaa siltä, että kierrätyskeskuksella on omat kotisivut.

Työpalvelukeskus Miilu on avoinna ma–to kello 9–16 ja perjantaisin 9–15. Suljettu viikonloppuisin.

Miilussa toimii kierrätysmyymälä, johon voi tuoda hyväkuntoisia huonekaluja, astioita, leluja, kirjoja, kodin tekstiilejä ym. tavaroita, paitsi ei sähkölaitteita. Tavaroita voidaan tarvittaessa käydä noutamassa. Miilun myymälässä on myös vuokrattavia kirpputoripöytiä.

Lisätietoja numerosta 044 777 31 52.

Nettisivujen lisäksi Miilulla on omat Facebook-sivut.

Kierrätysmyymälän lisäksi paikalla on pienimuotoinen kirpputori.

Kierrätyskeskus.com-hakemisto ei vastaa tämän Suomussalmen kierrätyskeskuksen karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Kierrätyskeskuksen aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

Onko sinulla kokemuksia Miilusta?

  • Auta pisteyttämään Työpalvelukeskus Miilu asettamalla arvosana väliltä 0–5, jossa numero 5 tarkoittaa erinomaista. Arvosanaa ei näytetä julkisesti, mutta sen avulla lasketaan annettujen pisteiden keskiarvo.

Kommentoitaessa julkaisua Työpalvelukeskus Miilu sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Tuoreet mielipiteet

  1. Sirpa Tiihonen (Kotkan Kierrätyspaja)
  2. Thomas Issakainen (Jalasjärven työnhakijat ry:n kierrätyskeskus )
  3. jyrki kilpeläinen (Elävä Kauppa, Kuopio)
  4. Teija tavallinen (Oulun kierrätyskeskus (Kurkelantie))
  5. Pete (Paraisten kierrätyskeskus — Ekomarket)

Saman seudun kierrätyskeskuksia
Mistä tässä on kyse?
Lyhyesti: Kierrätyskeskus.com pyrkii listaamaan jokaisen lähiseutusi kierrätyskeskuksen yhteystiedot. Kierrättämällä tavaroita voidaan säästää luontoa: voidaan vähentää ympäristöön kohdistuvaa, kulutusyhteiskunnan aiheuttamaa, kuormitusta.