Kierrätyskeskus.com — Kierrätyskeskusten hakemisto.


Etsi kierrätyskeskusta hakusanalla

Uudenkaupungin kierrätyskeskus

Uudenkaupungin kierrätyskeskus on avoinna maanantaisin kello 9–16, tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin 9–15 ja perjantaisin 9–13. Viikonloppuisin suljettu.

Puhelinnumero tavarakuljetuksia varten on (02) 841 2844.

Kierrätyskeskuksen yhteydessä toimii myymälä, lisäksi kierrätyskeskuksella tehdään tilauksesta pienimuotoisia huonekalujen kunnostustöitä ja ompelua.

Kierrätyskeskus.com-hakemisto ei vastaa tämän Uudenkaupungin kierrätyskeskuksen karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Kierrätyskeskuksen aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

Uudenkaupungin kierrätyskeskus 4/5, yhteensä 1 arviota. 1 käyttäjäarvostelua.

Kierrätyskeskukselle annetut mielipiteet:

Ritva:

Suht siisti ja huonekalujen hinnat ok ja löytöjä jopa ilmaiseksi. Ei rahastuspaikka kuten esimerkiksi Raison ekotori.

  • Kirjoitettu: 09. päivä heinäkuuta 2014
  • Kestolinkki: #
  • Auta pisteyttämään Uudenkaupungin kierrätyskeskus asettamalla arvosana väliltä 0–5, jossa numero 5 tarkoittaa erinomaista. Arvosanaa ei näytetä julkisesti, mutta sen avulla lasketaan annettujen pisteiden keskiarvo.

Kommentoitaessa julkaisua Uudenkaupungin kierrätyskeskus sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Tuoreet mielipiteet

  1. Petri (Mäntyharjun kierrätyskeskus)
  2. Tapani Häkkinen/Mäntyharjun Työttömät ry: (Mäntyharjun kierrätyskeskus)
  3. Martti Anttonen (Kierrätyskeskus Kaleva)
  4. Kristiina (Ilmajoen Löytömakasiini)
  5. Kasperi Koivumaa (EkoCenter, Jyväskylä (Hakkutie))

Saman seudun kierrätyskeskuksia
Mistä tässä on kyse?
Lyhyesti: Kierrätyskeskus.com pyrkii listaamaan jokaisen lähiseutusi kierrätyskeskuksen yhteystiedot. Kierrättämällä tavaroita voidaan säästää luontoa: voidaan vähentää ympäristöön kohdistuvaa, kulutusyhteiskunnan aiheuttamaa, kuormitusta.