Kierrätyskeskus.com — Kierrätyskeskusten hakemisto.


Etsi kierrätyskeskusta hakusanalla

Uutta Elämää Yrittäjänkatu

Alla näkyvän esittelysivun tiedot, kuten aukioloajat, perustuvat kierrätyskeskusta hoitavan tahon julkaisemiin tietoihin ja niiden aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta. Sen vuoksi on syytä, mikäli nettisivun osoite on ilmoitettu, vilkaista aukiolot myös kierrätyskeskuksen sivuilta. Tässä tapauksessa vaikuttaa siltä, että kierrätyskeskuksella on omat omat nettisivut.

Tässä myymälässä on tavaroita kodin sisustajille, opiskelijoille, keräilijöille ja vanhojen tavaroiden kunnostajille. Myymälässä toimii lisäksi pieni kahvila. Paikalle pääsee esimerkiksi bussilla, koska Otavankadun pysäkki on aivan kiinteistön vieressä. Autoille on maksutonta parkkitilaa.

Myymälän puhelinnumero on 050 436 1344 ja sähköpostiosoite myymala@toimintakeskus.fi.

Uutta Elämää Yrittäjänkatu on avoinna ma–pe kello 8–17.30 ja lauantaisin 10–14. Sunnuntaisin suljettu.

Aiheeseen liittyvää

Kierrätyskeskus.com-hakemisto ei vastaa tämän Mikkelin kierrätyskeskuksen karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Kierrätyskeskuksen aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

Onko sinulla kokemuksia Uutta Elämää Yrittäjänkadusta?

  • Auta pisteyttämään Uutta Elämää Yrittäjänkatu asettamalla arvosana väliltä 0–5, jossa numero 5 tarkoittaa erinomaista. Arvosanaa ei näytetä julkisesti, mutta sen avulla lasketaan annettujen pisteiden keskiarvo.

Kommentoitaessa julkaisua Uutta Elämää Yrittäjänkatu sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Tuoreet mielipiteet

  1. Sirkka (Eurajoen kierrätyskeskus)
  2. Asikainen arto (Elävä Kauppa, Siilinjärvi)
  3. Rs (Kierrätysmyymälä EkoTila)
  4. Janne (Nekalan kierrätyskeskus)
  5. Janne (Nekalan kierrätyskeskus)

Saman seudun kierrätyskeskuksia
Mistä tässä on kyse?
Lyhyesti: Kierrätyskeskus.com pyrkii listaamaan jokaisen lähiseutusi kierrätyskeskuksen yhteystiedot. Kierrättämällä tavaroita voidaan säästää luontoa: voidaan vähentää ympäristöön kohdistuvaa, kulutusyhteiskunnan aiheuttamaa, kuormitusta.