Kierrätyskeskus.com — Kierrätyskeskusten hakemisto.


Etsi kierrätyskeskusta hakusanalla

Lempäälän Varikko

Alla näkyvän esittelysivun tiedot, kuten aukioloajat, perustuvat kierrätyskeskusta, tai -myymälää, hoitavan tahon julkaisemiin tietoihin ja niiden aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta. Sen vuoksi on syytä, mikäli nettisivun osoite on ilmoitettu, vilkaista aukiolot myös kierrätyskeskuksen sivuilta. Tässä tapauksessa vaikuttaa siltä, että kierrätyskeskuksella tai -myymälällä on omat kotisivut.

Kierrätyskeskus Varikko on avoinna ma–to kello 9–15 ja suljettu pe–su.

Puhelinnumero on 040 350 5231 ja sähköpostiosoite varikkopojat@gmail.com.

Varikkoon voi tuoda huonekaluja, mattoja, lamppuja, tietokoneita, sähkölaitteita, polkupyöriä, urheiluvälineitä, myös kodin suurempaa irtaimistoa. Niille voi tilata myös noudon kotoa alkaen 25 € hintaan (Lempäälän alueella). Edellä mainittuja tavaroita on myös myynnissä.

Varikko ei ota vastaan

  • kypäriä
  • turvaistuimia
  • VHS-nauhoja
  • urheilujuomapulloja
  • vanhoja mappeja eikä kansioita

Kierrätyskeskus.com-hakemisto ei vastaa tämän Lempäälän kierrätyskeskuksen karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Kierrätyskeskuksen aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

Onko sinulla kokemuksia Varikosta?

Kommentoitaessa julkaisua Lempäälän Varikko sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Tuoreet mielipiteet

  1. Jussi Kuoppala (Koivukylän kierrätyskeskus)
  2. E K. (Kierrätyskeskus Nekala)
  3. Klaus kokko (Kierrätyskeskus Lentola)
  4. Olli (EkoCenter Avitus (Jämsä))
  5. Pekka (EkoCenter Avitus (Jämsä))

Saman seudun kierrätyskeskuksia