Kierrätyskeskus.com — Kierrätyskeskusten hakemisto.


Etsi kierrätyskeskusta hakusanalla

EkoCenter Paatti

Tämä kierrätyskeskus on lopettanut toimintansa, muuttanut uuteen osoitteeseen, tai vaihtanut nimeään. Kierrätyskeskuksen esittelysivu säilyy tässä näkyvillä toistaiseksi sen vuoksi, että myös muut asiakkaat voivat myöhemmin löytää varmistuneen tiedon toiminnan päättymisestä. (Esittelysivua päivitettiin viimeksi maanantaina 26. päivä kesäkuuta 2017.)

 • Paikkakunta:
 • Alue: Pohjois-Karjala
 • Nettisivut: Kierrätyskeskuksella ei ole nettisivuja.
 • Osoite: Joensuuntie 2, 41800 Korpilahti, Joensuu

Paattia ei taida enää nykyisin olla olemassa.

EkoCenter Paatti sijaitsee Korpilahdella ja on avoinna ma–pe kello 9–15, paitsi torstaisin kello 17 saakka. Puhelinnumero on 014 821 062. Valikoimassa on kierrätystavaroita, leivonnaisia, lahjatuotteita, myös tuottajien omia elintarvikkeita. Paikalta löytyy kierrätysmyymälä ja kahvio, sekä kopiopalvelu ja kirppismyyntiä varten voi vuokrata myyntipöytiä.

Kierrätyskeskus.com-hakemisto ei vastaa tämän Joensuun kierrätyskeskuksen karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Kierrätyskeskuksen aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

Kierrätyskeskukselle annetut mielipiteet:

Marjo Kangasjärvelä:

Hyvää palautetta saa Kirppiksen kahvio siellä on aina tarjolla tuoretta kahvia ja pullaa tai pientä suolaista. Paikanpäällä leivottuja tuotteita voi ostaa myös mukaan.
Myymäln puoli on aika ahdas, joten tavaroiden ja muide tuotteiden sijoittelu on aika sekavaa. Tuotteiden vaihtuvuus on myös aika hidasta. Paatin henkilö kunta on ystävällistä ja osaavat palvella asiakkaita. Toivoisin myös nuorten löytävän paikan, koska heillekkin löytyisi sieltä hyviä tekstiilejä.

 • Kirjoitettu: 29. päivä joulukuuta 2015
 • Kestolinkki: #

Riitta Rautio:

Tämä kirppis on tainnut lopettaa, ei löytynyt ainakaan annetusta osoitteesta.

 • Kirjoitettu: 26. päivä kesäkuuta 2017
 • Kestolinkki: #

Petri:

Kiitos ilmoituksesta!

 • Kirjoitettu: 26. päivä kesäkuuta 2017
 • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua EkoCenter Paatti sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Tuoreet mielipiteet

 1. Saija mäkinen (Ikaalisten kierrätyskeskus)
 2. Minttu Auvinen (Hyvinkään kierrätyskeskus (KIKE))
 3. Juho (Talentti Muurame)
 4. Pete (Perhon kierrätysmyymälä)
 5. Anette (Perhon kierrätysmyymälä)

Saman seudun kierrätyskeskuksia


Mistä tässä on kyse?
Lyhyesti: Kierrätyskeskus.com pyrkii listaamaan jokaisen lähiseutusi kierrätyskeskuksen yhteystiedot. Kierrättämällä tavaroita voidaan säästää luontoa: voidaan vähentää ympäristöön kohdistuvaa, kulutusyhteiskunnan aiheuttamaa, kuormitusta.