Kierrätyskeskus.com — Kierrätyskeskusten hakemisto.


Etsi kierrätyskeskusta hakusanalla

Epilän kierrätyskeskus

Tämä kierrätyskeskus on lopettanut toimintansa, muuttanut uuteen osoitteeseen, tai vaihtanut nimeään. Kierrätyskeskuksen esittelysivu säilyy tässä näkyvillä toistaiseksi sen vuoksi, että myös muut asiakkaat voivat myöhemmin löytää varmistuneen tiedon toiminnan päättymisestä. (Esittelysivua päivitettiin viimeksi keskiviikkona 18. päivä syyskuuta 2013.)

 • Paikkakunta:
 • Alue: Pirkanmaa
 • Nettisivut: Kierrätyskeskuksella ei ole nettisivuja.
 • Osoite: Pispalan valtatie 138, 33250 Tampere

Epilän kierrätyskeskus toimii Epilä-Talossa. Kierrätyskeskus on auki iltapäivisin maanantaista perjantaihin klo. 13–17. Kesäisin se pidetään suljettuna maanantaisin. Kierrätyskeskuksessa ei käytetä rahaa ollenkaan.

Lopettanut toimintansa. Ovessa on lappu, jossa lukee, että kierrätyskeskus on lopetettu 31.5.2013.

Kierrätyskeskus.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Kierrätyskeskuksen aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

Kierrätyskeskukselle annetut mielipiteet:

Marjo Kingelin:

Hei, Voisitteko soittaa minulle mahdollisimman pian numeroon 040 731 4881. Minulle voi soittaa mihin aikaan vain. Minua kiinnostaisi, että otatteko vastaan polkupyöriä, ehjiäkin jopa.

 • Kirjoitettu: 25. päivä toukokuuta 2012
 • Kestolinkki: #

Petri:

Kierrätyskeskus.com ei edusta kierrätyskeskuksia eikä -asemia, vaan ainoastaan listaa niiden yhteystietoja. Tietääkseni Epilän kierrätyskeskuksella ei ole lainkaan puhelinta. Eikä myöskään nettisivuja.

 • Kirjoitettu: 25. päivä toukokuuta 2012
 • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Epilän kierrätyskeskus sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Tuoreet mielipiteet

 1. kyösti (EkoCenter Avitus (Jämsä))
 2. Pertti Huuskonen (Talentti Tuuma" Raksamyymälä)
 3. Pete (Kierrätyskeskus Janka)
 4. Kierrätyskeskus Janka (Kierrätyskeskus Janka)
 5. jari hakala (Hervannan kierrätyskeskus)

Saman seudun kierrätyskeskuksia


Mistä tässä on kyse?
Lyhyesti: Kierrätyskeskus.com pyrkii listaamaan jokaisen lähiseutusi kierrätyskeskuksen yhteystiedot. Kierrättämällä tavaroita voidaan säästää luontoa: voidaan vähentää ympäristöön kohdistuvaa, kulutusyhteiskunnan aiheuttamaa, kuormitusta.