Kierrätyskeskus.com — Kierrätyskeskusten hakemisto.


Etsi kierrätyskeskusta hakusanalla

Goodwill Virojoki

Tämä kierrätyskeskus on lopettanut toimintansa, muuttanut uuteen osoitteeseen, tai vaihtanut nimeään. Kierrätyskeskuksen esittelysivu säilyy tässä näkyvillä toistaiseksi sen vuoksi, että myös muut asiakkaat voivat myöhemmin löytää varmistuneen tiedon toiminnan päättymisestä. (Esittelysivua päivitettiin viimeksi keskiviikkona 3. päivä lokakuuta 2018.)

  • Paikkakunta:
  • Alue: Kymenlaakso
  • Nettisivut: Kierrätyskeskuksella ei ole nettisivuja.
  • Osoite: Virojoentie 7, 49900 Virolahti

Sotek-säätiöllä ei enää nykyisin vaikuta olevan Goodwill-myymälää Virojoella.

Goodwill Virojoki on avoinna ma–pe kello 8–16. Viikonloppuisin suljettu. Puhelinnumero asiakaspalveluun ja tavaroiden noutoon on 044 777 0384.

Kierrätysmyymälä ottaa vastaan hyväkuntoisia tavaroita, kuten huonekaluja, vaatteita, astioita ja urheiluvälineitä. Kierrätysmyymälässä myydyistä tavaroista saatu tuotto käytetään paikallisen työllistämistoiminnan ja erilaisten valmennus ja koulutusohjelmien ylläpitämiseen sekä kehittämiseen. Goodwillistä voi tilata tavaroille noutopalvelun.-

Kierrätyskeskus.com-hakemisto ei vastaa tämän Virolahden kierrätyskeskuksen karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Kierrätyskeskuksen aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

Onko sinulla kokemuksia Goodwill Virojoesta?

Kommentoitaessa julkaisua Goodwill Virojoki sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Tuoreet mielipiteet

  1. Pertti Huuskonen (Talentti Tuuma" Raksamyymälä)
  2. Pete (Kierrätyskeskus Janka)
  3. Kierrätyskeskus Janka (Kierrätyskeskus Janka)
  4. jari hakala (Hervannan kierrätyskeskus)
  5. teuvo laurila (Pattijoen Kierrätyskeskus 4H)

Saman seudun kierrätyskeskuksia


Mistä tässä on kyse?
Lyhyesti: Kierrätyskeskus.com pyrkii listaamaan jokaisen lähiseutusi kierrätyskeskuksen yhteystiedot. Kierrättämällä tavaroita voidaan säästää luontoa: voidaan vähentää ympäristöön kohdistuvaa, kulutusyhteiskunnan aiheuttamaa, kuormitusta.