Kierrätyskeskus.com — Kierrätyskeskusten hakemisto.


Etsi kierrätyskeskusta hakusanalla

Kerkkä Kierrätyskeskus

Alla näkyvän esittelysivun tiedot, kuten aukioloajat, perustuvat kierrätyskeskusta, tai -myymälää, hoitavan tahon julkaisemiin tietoihin ja niiden aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta. Sen vuoksi on syytä, mikäli nettisivun osoite on ilmoitettu, vilkaista aukiolot myös kierrätyskeskuksen sivuilta. Tässä tapauksessa vaikuttaa siltä, että kierrätyskeskuksella tai -myymälällä on omat kotisivut.

Kauppakeskus Willassa sijaitseva Kerkkä Kierrätyskeskus on avoinna ma–pe kello 10–17.30 ja lauantaisin 10–14. Sunnuntaisin suljettu.

Kerkkään voi lahjoittaa kodin tavaroita, kuten kalusteita, astioita, kirjoja ja leluja. Tavaroille voi onnistua noutopalvelu, joka on Hyvinkään alueella ilmainen, tiedustelemalla asiasta soittamalla numeroon 040 354 0819 (ma–pe kello 9–15).

Kierrätyskeskuksen puhelinnumero on 040 663 5841.

Nettisivujen lisäksi kierrätyskeskuksella on omat Facebook-, Pinterest- ja Instagram-sivut.

Kierrätyskeskus.com-hakemisto ei vastaa tämän Hyvinkään kierrätyskeskuksen karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Kierrätyskeskuksen aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

Onko sinulla kokemuksia Kerkkä Kierrätyskeskuksesta?

Kommentoitaessa julkaisua Kerkkä Kierrätyskeskus sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Tuoreet mielipiteet

  1. Leena Risti (Jorvaksen Sortti-a​​sema)
  2. Pete (Kirppari-kahvio EkoCenter, Muurame)
  3. Sonja (Kirppari-kahvio EkoCenter, Muurame)
  4. Jussi Kuoppala (Koivukylän kierrätyskeskus)
  5. E K. (Kierrätyskeskus Nekala)

Saman seudun kierrätyskeskuksia