Kierrätyskeskus.com — Kierrätyskeskusten hakemisto.


Etsi kierrätyskeskusta hakusanalla

Kierrätyskeskus Ekomaa

Alla näkyvän esittelysivun tiedot, kuten aukioloajat, perustuvat kierrätyskeskusta hoitavan tahon julkaisemiin tietoihin ja niiden aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta. Sen vuoksi on syytä, mikäli nettisivun osoite on ilmoitettu, vilkaista aukiolot myös kierrätyskeskuksen sivuilta. Tässä tapauksessa vaikuttaa siltä, että kierrätyskeskuksella ei näytä olevan netti- tai Facebook-sivuja.

 • Paikkakunta:
 • Alue: Kymenlaakso
 • Nettisivut: Kierrätyskeskuksella ei ole nettisivuja.
 • Osoite: Kuusaantie 1, 45130 Kouvola

Ekomaa on suljettu toistaiseksi. (Tarkistettu viimeksi 18.11.2019.)

Kierrätyskeskus Ekomaa, eli Parik-Ekomaa, ottaa vastaan alueen asukkailta ja yrityksiltä tarpeettomia, mutta hyväkuntoisia huonekaluja sekä kodintavaroita kierrätykseen.

Myymälä on avoinna ma–pe kello 8–16 ja alamyymälä ma–pe kello 8.30–15.30.

Puhelinnumero on 040 752 0398.

Ekomaan tuotteisiin kuuluvat mm. tuolit, pöydät, ruokaryhmät, sohvat ja nojatuolit, keinutuolit, hyllyt, senkit sekä lipastot.

Kierrätyskeskus ei vastaanota seuraavia: kirjoja, vaatteita, ovia eikä ikkunoita, lavuaareja, teak-kirjahyllyjä eikä kuvaputkitelevisioita.

Kierrätyskeskus.com-hakemisto ei vastaa tämän Kouvolan kierrätyskeskuksen karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Kierrätyskeskuksen aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

Kierrätyskeskus Ekomaa 0/5, yhteensä 4 arviota. 4 käyttäjäarvostelua.

Kierrätyskeskukselle annetut mielipiteet:

Eila Jyräs:

Otattehan vastaan poistetun sähköhellan veloituksetta ?
Terv. Eila Jyräs

 • Kirjoitettu: 31. päivä tammikuuta 2012
 • Kestolinkki: #

tero:

Kierrätyskeskus hmm…seconhand….olen käsittänyt että silloin hinnat huokeampia jotta me pienituloisetkin pystymme ostamaan, näin vain täällä ei ole. Huonekalut enisöityjä ja hinnat niin kaliita että uuden saa huonekaluliikkeestä,Astiat hinnoiteltu saman kaavan mukaan ,parhaat tuoteet menevät mihin ???
Säästettävä on että uskaltaa tulla erikoisliike ekomaahan.

 • Kirjoitettu: 27. päivä heinäkuuta 2012
 • Kestolinkki: #

esko koivisto:

jo on ja niiden ihmesivosto kun kouvolassa on useita kierrätykeskus pisteitä niiden aukiolo aikoja ei löydy
mistään ei linkkiä koitakaa korjat tilann ek

 • Kirjoitettu: 15. päivä syyskuuta 2012
 • Kestolinkki: #

meri alaranta:

Hinnat törkeän ylihinnoiteltuja. Kallista! Esim. Rikkinäinen sohva 60e ja tavallinen sohvapöytä 55e!! Astioista jne en edes kehtaa puhua. Kuka teillä hinnoittelee tuotteet? Kuka vastaanottaa ja tarkistaa tuotteiden kunnon? Miksi teillä ei korjata viallisia tuotteita ja laitteita ennen myyntiä? Suosittelen henkilökunnalle ja hinnoittelijoille tutustumis käyntiä pääkaupunkiseudun kierrätyskeskuksiin. Näette miten hinnoittelu ja hommat oikeasti toimii. Suosittelen erityisesti Helsingin Kyläsaaren kierrätyskeskusta joka on edullinen ja erittäin toimiva. Kyläsaaren kierrätyskeskukselle 4, Kouvolan kierrätyskeskukselle 1-.

 • Kirjoitettu: 25. päivä kesäkuuta 2014
 • Kestolinkki: #

your_ip_is_blacklisted_by sbl.spamhaus.org

Tuoreet mielipiteet

 1. Thomas Issakainen (Jalasjärven työnhakijat ry:n kierrätyskeskus )
 2. jyrki kilpeläinen (Elävä Kauppa, Kuopio)
 3. Teija tavallinen (Oulun kierrätyskeskus (Kurkelantie))
 4. Pete (Paraisten kierrätyskeskus — Ekomarket)
 5. Susanna Kiviranta (Paraisten kierrätyskeskus — Ekomarket)

Saman seudun kierrätyskeskuksia
Mistä tässä on kyse?
Lyhyesti: Kierrätyskeskus.com pyrkii listaamaan jokaisen lähiseutusi kierrätyskeskuksen yhteystiedot. Kierrättämällä tavaroita voidaan säästää luontoa: voidaan vähentää ympäristöön kohdistuvaa, kulutusyhteiskunnan aiheuttamaa, kuormitusta.