Kierrätyskeskus.com — Kierrätyskeskusten hakemisto.


Etsi kierrätyskeskusta hakusanalla

Kierrätyskeskus Janka

Alla näkyvän esittelysivun tiedot, kuten aukioloajat, perustuvat kierrätyskeskusta, tai -myymälää, hoitavan tahon julkaisemiin tietoihin ja niiden aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta. Sen vuoksi on syytä, mikäli nettisivun osoite on ilmoitettu, vilkaista aukiolot myös kierrätyskeskuksen sivuilta. Tässä tapauksessa vaikuttaa siltä, että kierrätyskeskuksella tai -myymälällä on omat kotisivut.

Jankan kierrätyskeskus avattiin tammikuussa 2018 osoitteessa Alasniitynkatu 28. Myymälästä voi löytää esimerkiksi kodin huonekaluja, pienesineistöä ja tekstiilejä, vaatteita, elektroniikka ja erilaisia kodin sisustukseen tuotteita.

Avoinna ma–pe kello 9–18 ja lauantaisin 10–16. Suljettu sunnuntaisin.

Puhelinnumero liikkeeseen on 050 408 7832.

Käytettävissä on noutopalvelu lahjoituksille. Puhelinnumero kuljetuksia varten on 045 882 4066.

Huomioitavaa: Jankan kierrätyskeskus ei enää nykyisin ota vastaan huonekaluja. Niitä voi toimittaa Lielahden tai Nekalan kierrätyskeskukseen.

Nettisivujen lisäksi Jankalla on omat Facebook-sivut.

Kierrätyskeskusta pitää Pirkanmaan kierrätys ja työtoiminta ry.

Kierrätyskeskus.com-hakemisto ei vastaa tämän Tampereen kierrätyskeskuksen karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Kierrätyskeskuksen aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

Kierrätyskeskukselle annetut mielipiteet:

Aila Pajula:

Ystävällinen palvelu.ja kuljetukset toimivat hyvin ja ripeästi.
Suosittelen kierrättämään ylimääräiset tavarat.***

  • Kirjoitettu: 20. päivä lokakuuta 2018
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Kierrätyskeskus Janka sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Tuoreet mielipiteet

  1. kalle (EkoCenter Avitus (Jämsä))
  2. Inger Lundström (MISE-asema, Maarianhamina)
  3. Tuija Laakkonen (Lempäälän Kierrätyspuoti)
  4. Katja (Itä-Hämeen Apu ja Kierrätys Oy)
  5. Pete (Kankaanpään Kierrätyskeskus)

Saman seudun kierrätyskeskuksia


Mistä tässä on kyse?
Lyhyesti: Kierrätyskeskus.com pyrkii listaamaan jokaisen lähiseutusi kierrätyskeskuksen yhteystiedot. Kierrättämällä tavaroita voidaan säästää luontoa: voidaan vähentää ympäristöön kohdistuvaa, kulutusyhteiskunnan aiheuttamaa, kuormitusta.