Kierrätyskeskus.com — Kierrätyskeskusten hakemisto.


Etsi kierrätyskeskusta hakusanalla

Kokemäen kierrätyskeskus

Alla näkyvän esittelysivun tiedot, kuten aukioloajat, perustuvat kierrätyskeskusta hoitavan tahon julkaisemiin tietoihin ja niiden aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta. Sen vuoksi on syytä, mikäli nettisivun osoite on ilmoitettu, vilkaista aukiolot myös kierrätyskeskuksen sivuilta. Tässä tapauksessa vaikuttaa siltä, että kierrätyskeskuksella on omat omat nettisivut.

Kokemäen kierrätyskeskuksen puhelinnumero on 040 488 3949.

Kierrätyskeskus on elokuusta 2015 lähtien ollut avoinna ma–ke kello 9–15, torstaisin 10–18 ja perjantaisin 9–14. Viikonloppuisin suljettu.

Kierrätyskeskukseen voi tuoda esimerkiksi käyttökelpoisia ja ehjiä kodin tavaroita, kuten huonekaluja, astioita ja kirjoja, myös vaatteita ja kenkiä sekä polkupyöriä. Kierrätyskeskuksessa ei vastaanoteta kodinkoneita tai muita sähkölaitteita, eikä vaatteita. Tavaraa saa hakea maksutta.

Kierrätyskeskus.com-hakemisto ei vastaa tämän Kokemäen kierrätyskeskuksen karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Kierrätyskeskuksen aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

Kokemäen kierrätyskeskus 5/5, yhteensä 1 arviota. 1 käyttäjäarvostelua.

Kierrätyskeskukselle annetut mielipiteet:

Harri Ruuth:

Toiminta oli asiallista ja nopeaa kiitos

  • Kirjoitettu: 30. päivä joulukuuta 2013
  • Kestolinkki: #

your_ip_is_blacklisted_by sbl.spamhaus.org

Tuoreet mielipiteet

  1. Thomas Issakainen (Jalasjärven työnhakijat ry:n kierrätyskeskus )
  2. jyrki kilpeläinen (Elävä Kauppa, Kuopio)
  3. Teija tavallinen (Oulun kierrätyskeskus (Kurkelantie))
  4. Pete (Paraisten kierrätyskeskus — Ekomarket)
  5. Susanna Kiviranta (Paraisten kierrätyskeskus — Ekomarket)

Saman seudun kierrätyskeskuksia
Mistä tässä on kyse?
Lyhyesti: Kierrätyskeskus.com pyrkii listaamaan jokaisen lähiseutusi kierrätyskeskuksen yhteystiedot. Kierrättämällä tavaroita voidaan säästää luontoa: voidaan vähentää ympäristöön kohdistuvaa, kulutusyhteiskunnan aiheuttamaa, kuormitusta.