Kierrätyskeskus.com — Kierrätyskeskusten hakemisto.


Etsi kierrätyskeskusta hakusanalla

Kotkan Kierrätyspaja

Alla näkyvän esittelysivun tiedot, kuten aukioloajat, perustuvat kierrätyskeskusta, tai -myymälää, hoitavan tahon julkaisemiin tietoihin ja niiden aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta. Sen vuoksi on syytä, mikäli nettisivun osoite on ilmoitettu, vilkaista aukiolot myös kierrätyskeskuksen sivuilta. Tässä tapauksessa vaikuttaa siltä, että kierrätyskeskuksella tai -myymälällä on omat kotisivut.

Kotkan Kierrätyspaja on avoinna tiistaisin kello 10–12 ja keskiviikkoisin 17–19, sekä joka kuukauden ensimmäisenä lauantaina kello 10–14.

Pajalta voi löytää esimerkiksi aikuisten ja lasten vaatteita, pelejä, leluja ja kirjoja, myös urheiluvälineitä. Sinne voi myös tuoda turhia tavaroita kierrätykseen.

Sähköpostiosoite on kotkankierratyspaja@gmail.com ja puhelinnumero 045 634 0019.

Kierrätyskeskus.com-hakemisto ei vastaa tämän Kotkan kierrätyskeskuksen karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Kierrätyskeskuksen aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

Kierrätyskeskukselle annetut mielipiteet:

Ilja:

Tykkään ja on tosi hyviä ostoksia tullut

  • Kirjoitettu: 06. päivä elokuuta 2018
  • Kestolinkki: #

Sirpa Tiihonen:

Tyttärenpojan kohokohta kun tulee mummon luo, pääsee käymään pajalla.

  • Kirjoitettu: 29. päivä tammikuuta 2020
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Kotkan Kierrätyspaja sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Tuoreet mielipiteet

  1. Pertti Huuskonen (Talentti Tuuma" Raksamyymälä)
  2. Pete (Kierrätyskeskus Janka)
  3. Kierrätyskeskus Janka (Kierrätyskeskus Janka)
  4. jari hakala (Hervannan kierrätyskeskus)
  5. teuvo laurila (Pattijoen Kierrätyskeskus 4H)

Saman seudun kierrätyskeskuksia


Mistä tässä on kyse?
Lyhyesti: Kierrätyskeskus.com pyrkii listaamaan jokaisen lähiseutusi kierrätyskeskuksen yhteystiedot. Kierrättämällä tavaroita voidaan säästää luontoa: voidaan vähentää ympäristöön kohdistuvaa, kulutusyhteiskunnan aiheuttamaa, kuormitusta.