Kierrätyskeskus.com — Kierrätyskeskusten hakemisto.


Etsi kierrätyskeskusta hakusanalla

Nastolan KIVA Kierrätysvarikko

Alla näkyvän esittelysivun tiedot, kuten aukioloajat, perustuvat kierrätyskeskusta, tai -myymälää, hoitavan tahon julkaisemiin tietoihin ja niiden aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta. Sen vuoksi on syytä, mikäli nettisivun osoite on ilmoitettu, vilkaista aukiolot myös kierrätyskeskuksen sivuilta. Tässä tapauksessa vaikuttaa siltä, että kierrätyskeskuksella tai -myymälällä on omat kotisivut.

Kyseessä on Lahden Ympäristöpajan kierrätysmyymälä ja KIVA Kierrätysvarikko. Sinne voi lahjoittaa ehjiä ja hyväkuntoisia kodin pientavaroita, muttei huonekaluja, eikä sähkö- tai elektroniikkalaitteita.

Kierrätyspaja on avoinna ma–to kello 10–17 ja perjantaisin 10–16.

(Tavaraa voi lahjoittaa vain aukioloaikoina.)

Puhelinnumero on 041 545 1819.

Kierrätyskeskus.com-hakemisto ei vastaa tämän Nastolan kierrätyskeskuksen karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Kierrätyskeskuksen aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

Onko sinulla kokemuksia Kierrätysvarikosta?

Kommentoitaessa julkaisua Nastolan KIVA Kierrätysvarikko sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Tuoreet mielipiteet

  1. kalle (EkoCenter Avitus (Jämsä))
  2. Inger Lundström (MISE-asema, Maarianhamina)
  3. Tuija Laakkonen (Lempäälän Kierrätyspuoti)
  4. Katja (Itä-Hämeen Apu ja Kierrätys Oy)
  5. Pete (Kankaanpään Kierrätyskeskus)

Saman seudun kierrätyskeskuksia


Mistä tässä on kyse?
Lyhyesti: Kierrätyskeskus.com pyrkii listaamaan jokaisen lähiseutusi kierrätyskeskuksen yhteystiedot. Kierrättämällä tavaroita voidaan säästää luontoa: voidaan vähentää ympäristöön kohdistuvaa, kulutusyhteiskunnan aiheuttamaa, kuormitusta.