Kierrätyskeskus.com — Kierrätyskeskusten hakemisto.


Etsi kierrätyskeskusta hakusanalla

Parikkalan kierrätyskeskus

Tämä kierrätyskeskus on lopettanut toimintansa, muuttanut uuteen osoitteeseen, tai vaihtanut nimeään. Kierrätyskeskuksen esittelysivu säilyy tässä näkyvillä toistaiseksi sen vuoksi, että myös muut asiakkaat voivat myöhemmin löytää varmistuneen tiedon toiminnan päättymisestä. (Esittelysivua päivitettiin viimeksi torstaina 2. päivä heinäkuuta 2020.)

 • Paikkakunta:
 • Alue: Etelä-Karjala
 • Nettisivut: Kierrätyskeskuksella ei ole nettisivuja.
 • Osoite: Kiipolankatu, 59100 Parikkala

Ajankohtaista: ei ole tiedossa onko tämä kierrätyskeskus enää toiminnassa. Goodwillin kierrätyskeskus sijaitsee joka tapauksessa lähellä: Kiipolantie 2:ssa.*

Parikkalan kierrätyskeskus toimii vanhalla Kiipolan koululla. Kierrätyskeskuksen myymälä sijaitsee osoitteessa Kiipolantie 2, 59100 Parikkala. Myymälän puhelinnumero on 0400 225 090 ja sähköpostiosoite plamyymala@laptuote.fi.

Kierrätyskeskus.com-hakemisto ei vastaa tämän Parikkala kierrätyskeskuksen karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Kierrätyskeskuksen aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

Kierrätyskeskukselle annetut mielipiteet:

Ilkka Kosonen:

Tarkistakaa osoitteenne. Mielestäni kierrätyskeskus on Kiipolassa (Kiipolankatu, 59100 PARIKKALA)

 • Kirjoitettu: 12. päivä huhtikuuta 2013
 • Kestolinkki: #

Petri:

Kiipola vaikuttaa olevan oikea paikka. Joidenkin tietojen mukaan kierrätyskeskus toimisi vanhassa Kiipolan koulurakennuksessa.

 • Kirjoitettu: 12. päivä huhtikuuta 2013
 • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Parikkalan kierrätyskeskus sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Tuoreet mielipiteet

 1. Pertti Huuskonen (Talentti Tuuma" Raksamyymälä)
 2. Pete (Kierrätyskeskus Janka)
 3. Kierrätyskeskus Janka (Kierrätyskeskus Janka)
 4. jari hakala (Hervannan kierrätyskeskus)
 5. teuvo laurila (Pattijoen Kierrätyskeskus 4H)

Saman seudun kierrätyskeskuksia


Mistä tässä on kyse?
Lyhyesti: Kierrätyskeskus.com pyrkii listaamaan jokaisen lähiseutusi kierrätyskeskuksen yhteystiedot. Kierrättämällä tavaroita voidaan säästää luontoa: voidaan vähentää ympäristöön kohdistuvaa, kulutusyhteiskunnan aiheuttamaa, kuormitusta.