Kierrätyskeskus.com — Kierrätyskeskusten hakemisto.


Etsi kierrätyskeskusta hakusanalla

EkoCenter, Petäjävesi (Raksa)

Alla näkyvän esittelysivun tiedot, kuten aukioloajat, perustuvat kierrätyskeskusta, tai -myymälää, hoitavan tahon julkaisemiin tietoihin ja niiden aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta. Sen vuoksi on syytä, mikäli nettisivun osoite on ilmoitettu, vilkaista aukiolot myös kierrätyskeskuksen sivuilta. Tässä tapauksessa vaikuttaa siltä, että kierrätyskeskuksella ei näytä olevan netti- tai Facebook-sivuja.

  • Paikkakunta:
  • Alue: Keski-Suomi
  • Nettisivut: Kierrätyskeskuksella ei ole nettisivuja.
  • Osoite: Teollisuustie 6, 41900 Petäjävesi

Petäjäveden EkoCenterin Raksa on rakennustarvikkeisiin ja -materiaaleihin keskittyvä kierrätyskeskus. Sen puhelinnumero on (014) 267 3135 ja sähköpostiosoite kierratyskeskus@petajavesi.fi. Kierrätyskeskus on avoinna maanantaisin ja tiistaisin kello 9–15, keskiviikkoisin 12–18 ja torstaisin sekä perjantaisin 9–15. Suljettu viikonloppuisin.

Kierrätyskeskus.com-hakemisto ei vastaa tämän Petäjäveden kierrätyskeskuksen karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Kierrätyskeskuksen aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

Onko sinulla kokemuksia Petäjäveden EkoCenteristä?

Kommentoitaessa julkaisua EkoCenter, Petäjävesi (Raksa) sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Tuoreet mielipiteet

  1. Pertti Huuskonen (Talentti Tuuma" Raksamyymälä)
  2. Pete (Kierrätyskeskus Janka)
  3. Kierrätyskeskus Janka (Kierrätyskeskus Janka)
  4. jari hakala (Hervannan kierrätyskeskus)
  5. teuvo laurila (Pattijoen Kierrätyskeskus 4H)

Saman seudun kierrätyskeskuksia


Mistä tässä on kyse?
Lyhyesti: Kierrätyskeskus.com pyrkii listaamaan jokaisen lähiseutusi kierrätyskeskuksen yhteystiedot. Kierrättämällä tavaroita voidaan säästää luontoa: voidaan vähentää ympäristöön kohdistuvaa, kulutusyhteiskunnan aiheuttamaa, kuormitusta.