Kierrätyskeskus.com — Kierrätyskeskusten hakemisto.


Etsi kierrätyskeskusta hakusanalla

Goodwill Lappeenranta (Kivenkatu)

Alla näkyvän esittelysivun tiedot, kuten aukioloajat, perustuvat kierrätyskeskusta, tai -myymälää, hoitavan tahon julkaisemiin tietoihin ja niiden aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta. Sen vuoksi on syytä, mikäli nettisivun osoite on ilmoitettu, vilkaista aukiolot myös kierrätyskeskuksen sivuilta. Tässä tapauksessa vaikuttaa siltä, että kierrätyskeskuksella tai -myymälällä on omat kotisivut.

Goodwill Lappeenranta on avoinna maanantaisin, tiistaisin ja perjantaisin kello 9–17 ja keskiviikkoisin sekä torstaisin kello 9–18. Suljettu viikonloppuisin.

Myymälän ja lahjoitusten noutopalvelun puhelinnumero on 044 418 2988.

Myymäläpäällikön puhelinnumero on 044 418 2980.

Lisätietoja tästä myymälästä löytyy myös Laptuote-säätiön nettisivuilta.

Goodwilliin voi lahjoittaa hyväkuntoisia, ehjiä ja siistejä tavaroita, kuten vaatteita, kenkiä, leluja, elektroniikkaa, astioita ja huonekaluja.

Kierrätyskeskus.com-hakemisto ei vastaa tämän Lappeenrannan kierrätyskeskuksen karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Kierrätyskeskuksen aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

Onko sinulla kokemuksia Goodwillista?

Kommentoitaessa julkaisua Goodwill Lappeenranta (Kivenkatu) sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Tuoreet mielipiteet

  1. Saija mäkinen (Ikaalisten kierrätyskeskus)
  2. Minttu Auvinen (Hyvinkään kierrätyskeskus (KIKE))
  3. Juho (Talentti Muurame)
  4. Pete (Perhon kierrätysmyymälä)
  5. Anette (Perhon kierrätysmyymälä)

Saman seudun kierrätyskeskuksia


Mistä tässä on kyse?
Lyhyesti: Kierrätyskeskus.com pyrkii listaamaan jokaisen lähiseutusi kierrätyskeskuksen yhteystiedot. Kierrättämällä tavaroita voidaan säästää luontoa: voidaan vähentää ympäristöön kohdistuvaa, kulutusyhteiskunnan aiheuttamaa, kuormitusta.