Kierrätyskeskus.com — Kierrätyskeskusten hakemisto.


Etsi kierrätyskeskusta hakusanalla

Kierrätyspalvelu Äiti Hoitaa Oy

Alla näkyvän esittelysivun tiedot, kuten aukioloajat, perustuvat kierrätyskeskusta, tai -myymälää, hoitavan tahon julkaisemiin tietoihin ja niiden aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta. Sen vuoksi on syytä, mikäli nettisivun osoite on ilmoitettu, vilkaista aukiolot myös kierrätyskeskuksen sivuilta. Tässä tapauksessa vaikuttaa siltä, että kierrätyskeskuksella tai -myymälällä on omat kotisivut.

Kierrätysalan yrityksellä on varasto Rajamäellä osoitteessa Kievarintie 14 E 1, jossa on avoimet ovet nykyisin vain sopimuksen tavaroiden myymiseksi. Varastolla on myynnissä kotien tavaroita laidasta laitaan.

Puhelinnumero on 0400 268 228 ja sähköpostiosoite tanja@aitihoitaa.fi.

Nettisivujen lisäksi yrityksellä on omat Facebook-sivut.

Kierrätyskeskus.com-hakemisto ei vastaa tämän Nurmijärven kierrätyskeskuksen karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Kierrätyskeskuksen aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

Onko sinulla kokemuksia Kierrätyspalvelu Äiti Hoitaa Oy:sta?

Kommentoitaessa julkaisua Kierrätyspalvelu Äiti Hoitaa Oy sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Tuoreet mielipiteet

  1. Pertti Huuskonen (Talentti Tuuma" Raksamyymälä)
  2. Pete (Kierrätyskeskus Janka)
  3. Kierrätyskeskus Janka (Kierrätyskeskus Janka)
  4. jari hakala (Hervannan kierrätyskeskus)
  5. teuvo laurila (Pattijoen Kierrätyskeskus 4H)

Saman seudun kierrätyskeskuksia


Mistä tässä on kyse?
Lyhyesti: Kierrätyskeskus.com pyrkii listaamaan jokaisen lähiseutusi kierrätyskeskuksen yhteystiedot. Kierrättämällä tavaroita voidaan säästää luontoa: voidaan vähentää ympäristöön kohdistuvaa, kulutusyhteiskunnan aiheuttamaa, kuormitusta.