Kierrätyskeskus.com — Kierrätyskeskusten hakemisto.


Etsi kierrätyskeskusta hakusanalla

Kiertoliike

Alla näkyvän esittelysivun tiedot, kuten aukioloajat, perustuvat kierrätyskeskusta, tai -myymälää, hoitavan tahon julkaisemiin tietoihin ja niiden aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta. Sen vuoksi on syytä, mikäli nettisivun osoite on ilmoitettu, vilkaista aukiolot myös kierrätyskeskuksen sivuilta. Tässä tapauksessa vaikuttaa siltä, että kierrätyskeskuksella tai -myymälällä on omat kotisivut.

Kiertoliike on kierrätyskeskus, joka on avoinna ma–to kello 10–16 sekä pe–la kello 10–14. Kiertoliikkeen puhelinnumero on 040 680 6101.

Kiertoliike ry ottaa lahjoituksina vastaan esimerkiksi vaatteita, kenkiä, kodin pientavaroita, elektroniikkaa, huonekaluja, astioita ym.

Kierrätyskeskus.com-hakemisto ei vastaa tämän Ähtärin kierrätyskeskuksen karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Kierrätyskeskuksen aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

Kierrätyskeskukselle annetut mielipiteet:

Rauno :

Erinomainen ja nopea palvelu. Avulias ja reipas henkilökunta.

  • Kirjoitettu: 04. päivä heinäkuuta 2016
  • Kestolinkki: #

irma kalliosaari:

kävimme mutta miksi ei ollut auki aamulla 10.00 tulimme sen verran kaukaa

  • Kirjoitettu: 09. päivä kesäkuuta 2018
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Kiertoliike sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Tuoreet mielipiteet

  1. Leena Risti (Jorvaksen Sortti-a​​sema)
  2. Pete (Kirppari-kahvio EkoCenter, Muurame)
  3. Sonja (Kirppari-kahvio EkoCenter, Muurame)
  4. Jussi Kuoppala (Koivukylän kierrätyskeskus)
  5. E K. (Kierrätyskeskus Nekala)

Saman seudun kierrätyskeskuksia