Kierrätyskeskus.com — Kierrätyskeskusten hakemisto.


Etsi kierrätyskeskusta hakusanalla

Väentupa Ry:n kierrätysmyymälä ja -keskus

Alla näkyvän esittelysivun tiedot, kuten aukioloajat, perustuvat kierrätyskeskusta, tai -myymälää, hoitavan tahon julkaisemiin tietoihin ja niiden aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta. Sen vuoksi on syytä, mikäli nettisivun osoite on ilmoitettu, vilkaista aukiolot myös kierrätyskeskuksen sivuilta. Tässä tapauksessa vaikuttaa siltä, että kierrätyskeskuksella tai -myymälällä on omat kotisivut.

Kierrätysmyymälä

Kierrätysmyymälä sijaitsee Laukaalla osoitteessa Saravedentie 1. Se on avoinna ma–pe kello 8–17 ja lauantaisin 9–13. Suljettu viikonloppuisin.

Puhelinnumero on 040 145 4420 ja sähköpostiosoite on retrokeidas@vaentupa.fi.

Kierrätyskeskus

Kierrätyskeskus sijaitsee Laukaalla osoitteessa Katajamäentie 6. Se on avoinna ma–to kello 8–16 ja perjantaisin 8–14.30. Suljettu viikonloppuisin.

Kierrätyskeskuksessa on tietokonehuolto, myös tietokoneiden ja niiden oheislaitteiden myyntiä, sekä polkupyöräkorjaamo, vanerin myynti ja SER-kierrätyspiste.

Kierrätyskeskus.com-hakemisto ei vastaa tämän Laukaan kierrätyskeskuksen karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Kierrätyskeskuksen aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

Kierrätyskeskukselle annetut mielipiteet:

Abedi:

Hei!

yritin lähettä email mutta ei toimi tai en osa!!!
Onko Teillä Video Nauhuri?, jos on Merkki? hinta ja vuosi, ?

Hauskaa Vappua t. Abedi

 • Kirjoitettu: 30. päivä huhtikuuta 2013
 • Kestolinkki: #

Mika:

Kierrätysmyymälä sijaitsee laukaantie 13 osoitteessa nykyään. Puh: 040 145 4420

 • Kirjoitettu: 18. päivä tammikuuta 2017
 • Kestolinkki: #

kauppinen keijo:

sattuisko teillä olemaa käytettyä mikroa?

 • Kirjoitettu: 20. päivä joulukuuta 2017
 • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Väentupa Ry:n kierrätysmyymälä ja -keskus sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Tuoreet mielipiteet

 1. Tuija Laakkonen (Lempäälän Kierrätyspuoti)
 2. Katja (Itä-Hämeen Apu ja Kierrätys Oy)
 3. Pete (Kankaanpään Kierrätyskeskus)
 4. Susanna (Kankaanpään Kierrätyskeskus)
 5. erja MAKKONEN-KALEVIRTA (Eko-Taipolis Taipalsaari)

Saman seudun kierrätyskeskuksia


Mistä tässä on kyse?
Lyhyesti: Kierrätyskeskus.com pyrkii listaamaan jokaisen lähiseutusi kierrätyskeskuksen yhteystiedot. Kierrättämällä tavaroita voidaan säästää luontoa: voidaan vähentää ympäristöön kohdistuvaa, kulutusyhteiskunnan aiheuttamaa, kuormitusta.