Kierrätyskeskus.com — Kierrätyskeskusten hakemisto.


Etsi kierrätyskeskusta hakusanalla

Nokian kierrätyskeskus

Tämä kierrätyskeskus on lopettanut toimintansa, muuttanut uuteen osoitteeseen, tai vaihtanut nimeään. Kierrätyskeskuksen esittelysivu säilyy tässä näkyvillä toistaiseksi sen vuoksi, että myös muut asiakkaat voivat myöhemmin löytää varmistuneen tiedon toiminnan päättymisestä. (Esittelysivua päivitettiin viimeksi tiistaina 4. päivä marraskuuta 2014.)

  • Paikkakunta:
  • Alue: Pirkanmaa
  • Nettisivut: Kierrätyskeskuksella ei ole nettisivuja.
  • Osoite: Härkitie 2-4, 37100 Nokia

Pirkanmaan kierrätys- ja työtoiminta ry:n neljäs kierrätyskeskus sijaitsee Nokialla. Se löytyy Nokian keskustasta HarjuCentterin alakerrasta, osoitteesta Härkitie 2-4. Avoinna arkisin kello 11–17. Kierrätyskeskuksessa on pieniä huonekaluja, kodinkoneita, lamppuja, tauluja, astioita ym. pientä kodin tarviketta.

Vielä ei ole varmaa, onko tämä kierrätyskeskus jo avattu. Sen avautumisesta “pian” uutisoitiin Pirkanmaan kierrätys- ja työtoiminta ry:n Facebook-sivuilla 9.3.2013. Jos tiedät tämän toimipisteen tilanteesta enemmän, kirjoita kommenttia alapuolelle tai “lähetä palautetta: http://www.kierrätyskeskus.com/palaute/.

Kierrätyskeskus on luultavasti jo lopettanut toimintansa. Sen tietoja ei mainita enää Pirkanmaan kierrätys- ja työtoiminta -yhdistyksen nettisivuilla.
Löytyy Nokialta Kierrätyskeskus Retro Nokian valtatie 25A .

Kierrätyskeskus.com-hakemisto ei vastaa tämän Nokian kierrätyskeskuksen karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Kierrätyskeskuksen aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

Onko sinulla kokemuksia Nokian kierrätyskeskuksesta?

Kommentoitaessa julkaisua Nokian kierrätyskeskus sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Tuoreet mielipiteet

  1. Tuija Laakkonen (Lempäälän Kierrätyspuoti)
  2. Katja (Itä-Hämeen Apu ja Kierrätys Oy)
  3. Pete (Kankaanpään Kierrätyskeskus)
  4. Susanna (Kankaanpään Kierrätyskeskus)
  5. erja MAKKONEN-KALEVIRTA (Eko-Taipolis Taipalsaari)

Saman seudun kierrätyskeskuksia


Mistä tässä on kyse?
Lyhyesti: Kierrätyskeskus.com pyrkii listaamaan jokaisen lähiseutusi kierrätyskeskuksen yhteystiedot. Kierrättämällä tavaroita voidaan säästää luontoa: voidaan vähentää ympäristöön kohdistuvaa, kulutusyhteiskunnan aiheuttamaa, kuormitusta.