Kierrätyskeskus.com — Kierrätyskeskusten hakemisto.


Etsi kierrätyskeskusta hakusanalla

Sipoon Wanhakierto — Finafynd

Alla näkyvän esittelysivun tiedot, kuten aukioloajat, perustuvat kierrätyskeskusta, tai -myymälää, hoitavan tahon julkaisemiin tietoihin ja niiden aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta. Sen vuoksi on syytä, mikäli nettisivun osoite on ilmoitettu, vilkaista aukiolot myös kierrätyskeskuksen sivuilta. Tässä tapauksessa vaikuttaa siltä, että kierrätyskeskuksella tai -myymälällä on omat kotisivut.

Sipoon Wanhakierto — Finafyndin myymälävastaavan puhelinnumero on 040 179 5194 ja sähköpostiosoite kirsti.donovan@samaria.fi.

Avoinna ma–pe kello 10–17 ja la–su 9–19.

Kierrätyskeskus.com-hakemisto ei vastaa tämän Sipoon kierrätyskeskuksen karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Kierrätyskeskuksen aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

Onko sinulla kokemuksia Sipoon Wanhakierrosta?

Kommentoitaessa julkaisua Sipoon Wanhakierto — Finafynd sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Tuoreet mielipiteet

  1. kalle (EkoCenter Avitus (Jämsä))
  2. Inger Lundström (MISE-asema, Maarianhamina)
  3. Tuija Laakkonen (Lempäälän Kierrätyspuoti)
  4. Katja (Itä-Hämeen Apu ja Kierrätys Oy)
  5. Pete (Kankaanpään Kierrätyskeskus)

Saman seudun kierrätyskeskuksia


Mistä tässä on kyse?
Lyhyesti: Kierrätyskeskus.com pyrkii listaamaan jokaisen lähiseutusi kierrätyskeskuksen yhteystiedot. Kierrättämällä tavaroita voidaan säästää luontoa: voidaan vähentää ympäristöön kohdistuvaa, kulutusyhteiskunnan aiheuttamaa, kuormitusta.