Kierrätyskeskus.com — Kierrätyskeskusten hakemisto.


Etsi kierrätyskeskusta hakusanalla

Kierrätyskeskus Kankaanpää

Alla näkyvän esittelysivun tiedot, kuten aukioloajat, perustuvat kierrätyskeskusta, tai -myymälää, hoitavan tahon julkaisemiin tietoihin ja niiden aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta. Sen vuoksi on syytä, mikäli nettisivun osoite on ilmoitettu, vilkaista aukiolot myös kierrätyskeskuksen sivuilta. Tässä tapauksessa vaikuttaa siltä, että kierrätyskeskuksella tai -myymälällä on omat kotisivut.

Kankaanpään Tekevät ry.:n kierrätyskeskus on avoinna arkisin kello 9–17. Viikonloppuisin suljettu.

Sähköpostiosoite on info@kierratyskpaa.fi ja puhelinnumero 02 572 1525.

Kierrätyskeskus ottaa vastaan kodin sähkölaitteita, myös rikkinäisiä, sekä ehjää ja puhdasta kodin irtaimistoa, vaatteita, astioita ja kirjoja.

YouTubesta voi katsoa lyhyen esittelyvideon tämän kierrätyskeskuksen valikoimasta.

Kierrätyskeskus.com-hakemisto ei vastaa tämän Kankaanpään kierrätyskeskuksen karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Kierrätyskeskuksen aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

Onko sinulla kokemuksia Kierrätyskeskus Kankaanpäästä?

Kommentoitaessa julkaisua Kierrätyskeskus Kankaanpää sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Tuoreet mielipiteet

  1. Jyrki Hiirikoski (Rakennustarvikkeiden kierrätystalo)
  2. Pete (Harjavallan kierrätyskeskus)
  3. Marita (Harjavallan kierrätyskeskus)
  4. Jorma Hytönen (Elävä Kauppa, Leppävirta)
  5. Pete (Pyöräkirppis)

Saman seudun kierrätyskeskuksia


Mistä tässä on kyse?
Lyhyesti: Kierrätyskeskus.com pyrkii listaamaan jokaisen lähiseutusi kierrätyskeskuksen yhteystiedot. Kierrättämällä tavaroita voidaan säästää luontoa: voidaan vähentää ympäristöön kohdistuvaa, kulutusyhteiskunnan aiheuttamaa, kuormitusta.