Kierrätyskeskus.com — Kierrätyskeskusten hakemisto.


Etsi kierrätyskeskusta hakusanalla

Kankaanpään Kierrätyskeskus

Alla näkyvän esittelysivun tiedot, kuten aukioloajat, perustuvat kierrätyskeskusta, tai -myymälää, hoitavan tahon julkaisemiin tietoihin ja niiden aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta. Sen vuoksi on syytä, mikäli nettisivun osoite on ilmoitettu, vilkaista aukiolot myös kierrätyskeskuksen sivuilta. Tässä tapauksessa vaikuttaa siltä, että kierrätyskeskuksella tai -myymälällä on omat kotisivut.

Kankaanpään Aikuiskoulutussäätiö sr.:n pitämä uudistunut Kankaanpään kierrätyskeskus on avoinna ma–to kello 10–17. Perjantaisin ja viikonloppuisin suljettu.

Kierrätyskeskus ottaa vastaan ehjiä ja käyttökelpoisia huonekaluja,vaatteita, astioita ja muuta kodin irtainta. Otetaan vastaan myös ehjät ja rikkinäiset sähkö- ja elektroniikkalaitteet (SER). Kaikkien tavaroiden vastaanotto tapahtuu takapihan kautta.

Puhelinnumero on 044 577 2116 ja sähköpostiosoite info@kierratyskpaa.fi.

Kierrätyskeskus.com-hakemisto ei vastaa tämän Kankaanpään kierrätyskeskuksen karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Kierrätyskeskuksen aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

Kierrätyskeskukselle annetut mielipiteet:

Susanna:

kierrätyskeskuksen toimij on muuttunut: https://www.kierratyskpaa.fi/yhteystiedot.html

  • Kirjoitettu: 18. päivä helmikuuta 2021
  • Kestolinkki: #

Pete:

Jep, kiitos vinkistä! Uudet tiedot on päivitetty tälle sivulle.

  • Kirjoitettu: 18. päivä helmikuuta 2021
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Kankaanpään Kierrätyskeskus sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Tuoreet mielipiteet

  1. Tuija Laakkonen (Lempäälän Kierrätyspuoti)
  2. Katja (Itä-Hämeen Apu ja Kierrätys Oy)
  3. Pete (Kankaanpään Kierrätyskeskus)
  4. Susanna (Kankaanpään Kierrätyskeskus)
  5. erja MAKKONEN-KALEVIRTA (Eko-Taipolis Taipalsaari)

Saman seudun kierrätyskeskuksia


Mistä tässä on kyse?
Lyhyesti: Kierrätyskeskus.com pyrkii listaamaan jokaisen lähiseutusi kierrätyskeskuksen yhteystiedot. Kierrättämällä tavaroita voidaan säästää luontoa: voidaan vähentää ympäristöön kohdistuvaa, kulutusyhteiskunnan aiheuttamaa, kuormitusta.