Kierrätyskeskus.com — Kierrätyskeskusten hakemisto.


Tiedotteet

Kaatopaikkojen ja jäteasemien hakemisto

Julkaistiin 07.10.2011

Kierrätyskeskus.com-hakemiston sisarsivusto Kaatopaikat.com on avattu. Tämä uusi hakemisto sisältää tiedotetta kirjoitettaessa 150 kohde-esittelyä samaan tapaan kuin täällä kierrätyskeskusten hakemistossakin. Kaatopaikat.com ei nimestään huolimatta sisällä vain jätteiden loppusijoituspaikkojen, siis kaatopaikkojen, yhteystieto…

Kirppisten listaus

Julkaistiin 07.06.2011

Suomen kirpputorien yhteystiedot listataan erityisessä hakemistossa, nimeltään Kirppikset.info. Kierrätyskeskus.com keskittyy ensisijaisesti juuri kierrätyskeskusten ja -myymälöiden yhteystietojen listaamiseen, kun taas Kirppikset.info kirpputorien ja second hand -myymälöiden yhteystietojen esille tuomiseen.

Kierrätyskeskus.com avattu

Julkaistiin 07.05.2011

Kierrätyskeskus.comin hakemistoon on nyt lisätty ensimmäiset 112 kierrätysmyymälää ja kierrätyskeskusta, joten on aika avata tämä yleisölle. Hakemistoa täydennetään ja palvelua kehitetään.
Mistä tässä on kyse?
Lyhyesti: Kierrätyskeskus.com pyrkii listaamaan jokaisen lähiseutusi kierrätyskeskuksen yhteystiedot. Kierrättämällä tavaroita voidaan säästää luontoa: voidaan vähentää ympäristöön kohdistuvaa, kulutusyhteiskunnan aiheuttamaa, kuormitusta.