Kierrätyskeskus.com — Kierrätyskeskusten hakemisto.


Tiedotteet

Suomen kierrätyskeskusten yhdistyksen kevätseminaari ja vuosikokous 2018

Julkaistiin 06.02.2018

Suomen kierrätyskeskusten yhdistys ry (SKKY) järjestää 22.–23. maaliskuuta Mikkelissä kevätseminaarin ja vuosikokouksen. Kaksipäiväiseen tapahtumaan voi ilmoittautua tällä lomakkeella 1. maaliskuuta mennessä. Ilmoittautuminen on henkilökohtainen.

Torstaille ja perjantain aamupäivälle sijoittuvan tapahtuman ohjelmaan kuuluu kats…

Maa-ainesten kierrätystä internetissä: Maapörssi

Julkaistiin 16.01.2013

Maapörssistä löytyy vastaanottajia täytemaalle ja täytemaata työmaalle. Kierrätyspalvelun lisäksi Maapörssin nettipalvelun kautta voi pyytää tarjouksia maa-ainesten kuljetuksista ja konepalveluista. Ilmoitusten ja tarjouspyyntöjen jättäminen on ilmaista.

Maapörssi

Maapörssissä esimerkiksi tätä esittelyä kirjoitettaessa, marraskuussa 2016

Kaatopaikkojen ja jäteasemien hakemisto

Julkaistiin 07.10.2011

Kierrätyskeskus.com-hakemiston sisarsivusto Kaatopaikat.com on avattu. Tämä uusi hakemisto sisältää tiedotetta kirjoitettaessa 150 kohde-esittelyä samaan tapaan kuin täällä kierrätyskeskusten hakemistossakin. Kaatopaikat.com ei nimestään huolimatta sisällä vain jätteiden loppusijoituspaikkojen, siis kaatopaikkojen, yhteystieto…

Kirppisten listaus

Julkaistiin 07.06.2011

Suomen kirpputorien yhteystiedot listataan erityisessä hakemistossa, nimeltään Kirppikset.info. Kierrätyskeskus.com keskittyy ensisijaisesti juuri kierrätyskeskusten ja -myymälöiden yhteystietojen listaamiseen, kun taas Kirppikset.info kirpputorien ja second hand -myymälöiden yhteystietojen esille tuomiseen.

Kierrätyskeskus.com avattu

Julkaistiin 07.05.2011

Kierrätyskeskus.comin hakemistoon on nyt lisätty ensimmäiset 112 kierrätysmyymälää ja kierrätyskeskusta, joten on aika avata tämä yleisölle. Hakemistoa täydennetään ja palvelua kehitetään.

  • Edellinen sivu
  • Seuraava sivuMistä tässä on kyse?
Lyhyesti: Kierrätyskeskus.com pyrkii listaamaan jokaisen lähiseutusi kierrätyskeskuksen yhteystiedot. Kierrättämällä tavaroita voidaan säästää luontoa: voidaan vähentää ympäristöön kohdistuvaa, kulutusyhteiskunnan aiheuttamaa, kuormitusta.