Kierrätyskeskus.com — Kierrätyskeskusten hakemisto.


Tiedotteet

Kierrätyskeskusten kesäpäivät 6.–7.9. Savonlinnassa

Julkaistiin 16.08.2018

Suomen kierrätyskeskusten yhdistys ry järjestää Savonlinnassa kaksipäiväisen tapahtuman syyskuun alussa. Kesäpäiville voi ilmoittautua maanantaihin 27.8. mennessä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen iiris.kukkola@toimarisln.fi. Viestin otsikoksi on syytä laittaa: SKKY kesäpäivät 2018.

SKKY:n jäsenyhdistyksille seminaarimaksu…

SATOn asukkaille: kierrätyskontit kiertävät pk-seudulla, Keravalla, Tampereella ja Turussa

Julkaistiin 28.03.2018

SATOn asukkaat voivat jättää kotonaan tai varastossaan olevia tarpeettomia tavaroita kierrätyskontteihin, jotka kiertävät kevään ja alkukesän 2018 aikana eri puolilla maata. Kontteihin voivat jättää tavaroita kaikki SATOn asukkaat — ei siis edellytetä, että kontin on oltava oman talon pihalla.

Kierrätyskontteihin saa viedä:

  • sähk…

Suomen kierrätyskeskusten yhdistyksen kevätseminaari ja vuosikokous 2018

Julkaistiin 06.02.2018

Suomen kierrätyskeskusten yhdistys ry (SKKY) järjestää 22.–23. maaliskuuta Mikkelissä kevätseminaarin ja vuosikokouksen. Kaksipäiväiseen tapahtumaan voi ilmoittautua tällä lomakkeella 1. maaliskuuta mennessä. Ilmoittautuminen on henkilökohtainen.

Torstaille ja perjantain aamupäivälle sijoittuvan tapahtuman ohjelmaan kuuluu kats…

Maa-ainesten kierrätystä internetissä: Maapörssi

Julkaistiin 16.01.2013

Maapörssistä löytyy vastaanottajia täytemaalle ja täytemaata työmaalle. Kierrätyspalvelun lisäksi Maapörssin nettipalvelun kautta voi pyytää tarjouksia maa-ainesten kuljetuksista ja konepalveluista. Ilmoitusten ja tarjouspyyntöjen jättäminen on ilmaista.

Maapörssi

Maapörssissä esimerkiksi tätä esittelyä kirjoitettaessa, marraskuussa 2016

Kaatopaikkojen ja jäteasemien hakemisto

Julkaistiin 07.10.2011

Kierrätyskeskus.com-hakemiston sisarsivusto Kaatopaikat.com on avattu. Tämä uusi hakemisto sisältää tiedotetta kirjoitettaessa 150 kohde-esittelyä samaan tapaan kuin täällä kierrätyskeskusten hakemistossakin. Kaatopaikat.com ei nimestään huolimatta sisällä vain jätteiden loppusijoituspaikkojen, siis kaatopaikkojen, yhteystieto…
Mistä tässä on kyse?
Lyhyesti: Kierrätyskeskus.com pyrkii listaamaan jokaisen lähiseutusi kierrätyskeskuksen yhteystiedot. Kierrättämällä tavaroita voidaan säästää luontoa: voidaan vähentää ympäristöön kohdistuvaa, kulutusyhteiskunnan aiheuttamaa, kuormitusta.