Kierrätyskeskus.com — Kierrätyskeskusten hakemisto.


Etsi kierrätyskeskusta hakusanalla

Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus, Kyläsaari

Alla näkyvän esittelysivun tiedot, kuten aukioloajat, perustuvat kierrätyskeskusta, tai -myymälää, hoitavan tahon julkaisemiin tietoihin ja niiden aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta. Sen vuoksi on syytä, mikäli nettisivun osoite on ilmoitettu, vilkaista aukiolot myös kierrätyskeskuksen sivuilta. Tässä tapauksessa vaikuttaa siltä, että kierrätyskeskuksella tai -myymälällä on omat kotisivut.

Kyläsaaressa sijaitseva Pääkaupunkiseudun kierrätyskeskus, eli Kyläsaaren kauppa, on yksi useista tämän organisaation kierrätyskeskuksista Helsingin alueella. Myymälän puhelinnumero on 0400 348 111. Noutopalvelun numero on 050 501 4858.

Kierrätyskeskus on avoinna ma–pe kello 11–20 ja lauantaisin 11–19 Sunnuntaisin suljettu.

 • Paikalle pääsee busseilla 55 ja 56 sekä raitiovaunuilla 6 ja 8.
 • Kanta-asiakkaille 10 % alennus, opiskelijoille 20 % alennus.

Kierrätyskeskus.com-hakemisto ei vastaa tämän Helsingin kierrätyskeskuksen karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Kierrätyskeskuksen aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

Kierrätyskeskukselle annetut mielipiteet:

Aino Huotari:

Olen alkukesän aikana asioinut useamman kerran Kyläsaaren kierrätyskeskuksessa ja saanut todella hyvää palvelua joka kerta. Työntekijät ovat kohteliata ja ystävällisiä ja minua on autettu aina moitteettomasti. Suosittelen lämpimästi!

 • Kirjoitettu: 15. päivä kesäkuuta 2014
 • Kestolinkki: #

eveliina:

Kyläsaaren kirpparilta tekee hyviä ja laadukaita löytöjä. Jopa ilmaistavaravaunussa on usein kelpo tavaraa. Suosikkipaikkojani!

 • Kirjoitettu: 08. päivä tammikuuta 2015
 • Kestolinkki: #

Sonja tourunen:

Toivon että en joudu mustalle listalle.
Kävin viemässä Kyläsaaren tavaraa lauantaina 13-14 aikoihin ja vastaanotto oli törkeä ylimielinen kaveri vaan naureskeli et ei me oteta noita vastaan,kun aikaisemmin on otettu ilolla vastaan oli arbiaa vaatteita kirjoja noin vuoden vanhoja! Olimme menossa samalla tukkutorille kauppoihin ja nyt jouduimme menemään Tammistoon konttiin ! Siis takakontti ja penkki oli täynnä! Kontissa ottivat ilomielin ja kaikki paikalla olleet eivät ymmärtäneet Kyläsaaren käytöstä! Toivon että saan selkeän vastauksen asiaan! Olen käyttänyt teitä paljon ostaen myös mutta nyt taidan käyttää konttia! Ja suosittelen muillekin. Meillä meni puolestunnis tapahtumaan kaksituntisen!

 • Kirjoitettu: 12. päivä tammikuuta 2016
 • Kestolinkki: #

Hanna:

Saman tyylinen kokemus itsellä. Veimme hyllyn (osissa, mutta hyvin pakatun) kyläsaaren kierrätyskeskukseen tiistai-iltana. Hyllyä ei edes vilkaistu. Kierrätyskeskuksen ovilasin läpi mies näkyi sanovan “mitä v*****?” ja avatessaan oven tokaisi tympeästi “Ei oteta vastaan osissa” ja ei kuulemma mitään lisättävää ja lätkäisi oven kiinni. Kierrettiin ympäri kyliä hylly autossa ja heitettiin roskalavalle joka tuli vastaan. Kierrätys kunniaan! Toivottavasti sen sieltä joku dyykkaa.

 • Kirjoitettu: 19. päivä tammikuuta 2016
 • Kestolinkki: #

Jussi:

Synkkä paikka.
Pari vuotta vanhoille huonekaluille nirsoillaan ja osa ei edes kelpaa. Oli pakko myydä netin kautta kaikki kun tommosta käytöstä ei viitti katella.
Se on kiva kilpailla kirpparimaailmassa kun tavarat saa ilmaiseksi samoin kuin työvoiman.
En siis enää jatkossa käytä ko. “liikkeen” palveluksia.
Kiitos ja näkemiin!

 • Kirjoitettu: 12. päivä joulukuuta 2016
 • Kestolinkki: #

tapani:

Tosi huono palvelu. Soitin kahteen numeroon toinen hallinto ka toinen myymälä vastaajat molemmissa . Oli entään puhelin vastaaja pyydettin vain jaätäämään viesti .mutta mitään asiaa ei saa hoidettua.Olen käynytkin siellä muutaman kerran ja hyvin tympeää palvelua , kuva oli parempi kun menisit heti pois häiritsemästä.

 • Kirjoitettu: 16. päivä joulukuuta 2017
 • Kestolinkki: #

paula:

Ei voi kyllä kierrätyksestä puhua ollenkaan. Tilasin kierrätyskeskuksesta noudon tarpeettomille huonekaluille ja astioille. Mikään ei kelvannut, koska eivät olleet uusia ja käyttämättömiä. Ja mistään romusta ei kuitenkaan ollut kyse. Kenkätelineen ottivat, koska sen voi laittaa metallinkeräykseen.
Herääkin kysymys, että miksi noutoa tilatessa ei ilmoiteta, että vain uudet ja käyttämättömät tavarat kelpaavat.
Ihan täysin turhaa työtä ja ajanhukkaa.

 • Kirjoitettu: 07. päivä helmikuuta 2018
 • Kestolinkki: #

Tuula-täti:

En sitten uskalla edes ottaa puhelua, onpa hyvä että luin noi teidän palautteet. Jotakin kummaa näpäyttelyä=“Etpäs onnistunut“tyyliin oli hakukavakkeen sivuilla. Nettipornoaddiktit ovat niin syyllisiä etteivät osaa enää: kiitos päivää näkemiin .-Tai sitten on exvankeja tai seksirikollisia töissä .Eikö voi kysyä ketä sinne on pestattu, kun on hyviäkin kokemuksia paikasta.

 • Kirjoitettu: 12. päivä huhtikuuta 2019
 • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus, Kyläsaari sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Tuoreet mielipiteet

 1. Olli (EkoCenter Avitus (Jämsä))
 2. Pekka (EkoCenter Avitus (Jämsä))
 3. Löytäjä (Kierrätyskeskus Nekala)
 4. Pete (EkoCenter, Äänekoski)
 5. Joo,o (EkoCenter, Äänekoski)

Saman seudun kierrätyskeskuksia