Kierrätyskeskus.com — Kierrätyskeskusten hakemisto.


Etsi kierrätyskeskusta hakusanalla

Nihtisillan kierrätyskeskus

Alla näkyvän esittelysivun tiedot, kuten aukioloajat, perustuvat kierrätyskeskusta, tai -myymälää, hoitavan tahon julkaisemiin tietoihin ja niiden aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta. Sen vuoksi on syytä, mikäli nettisivun osoite on ilmoitettu, vilkaista aukiolot myös kierrätyskeskuksen sivuilta. Tässä tapauksessa vaikuttaa siltä, että kierrätyskeskuksella tai -myymälällä on omat kotisivut.

Osoitteessa Kutojantie 3 sijaitseva Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus avattiin lokakuussa 2013. Tähän kauppaan pääsee myös pyörätuolilla ja lastenvaunujen kanssa. Kyseessä on Suomen suurin kierrätystavaratalo: myymälätilaa on 3000 neliömetriä.

Nihtisillan kierrätyskeskus on avoinna ma–pe kello 11–21 ja lauantaisin 11–19. Suljettu sunnuntaisin.

Valikoimaan kuuluu runsaasti huonekaluja, vaatteita, astioita, kirjoja, leluja ja harrastusvälineitäkin. Myös sähkö- ja elektroniikkalaitteita, rakennustarvikkeita (ovia, ikkunoita jne.). Palveluihin kuuluu Plan B -verhoomo ja ompelimo sekä pyörä- ja elektroniikkaverstas.

Maksuvälineiksi käyvät käteinen, MasterCard, Visa ja Visa Electron. Nihtisillan kierrätystavaratalo vastaanottaa käyttökelpoisia tavaroita, myös sähkö- ja elektroniikkalaitteita.

Kanta-asiakkaille 10 % alennus, opiskelijoille 20 % alennus.

Puhelinnumerot

 • Myymälä ja tuotetiedustelut: 0400 344 861
 • Noutopalvelu: 050 501 4858

Kierrätyskeskus.com-hakemisto ei vastaa tämän Espoon kierrätyskeskuksen karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Kierrätyskeskuksen aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

Kierrätyskeskukselle annetut mielipiteet:

pentti mölkänen:

Muuten asiallinen mutta invaparkkia ei ole kuin yksi joka on aina täynnä.

 • Kirjoitettu: 05. päivä toukokuuta 2014
 • Kestolinkki: #

Minna Nyström:

Siisti ja avulias henkilökunta.

 • Kirjoitettu: 29. päivä kesäkuuta 2014
 • Kestolinkki: #

Pirkko:

Kävin eilen pitkästä aikaa Nihtisillan k-keskuksessa. Kylläpä olivat hinnat nousseet! Ei todellakaan ollut “edullisia löytöjä”, vaan hinnat vähintään itsepalvelukirppisten tasoa. Katselin naisten vaatteita, lasten vaatteita, kodin tekstiilejä sekä rakennustarvikkeita. Ostamatta jäi. Toki ymmärrän että tällä estetään trokaamista.

 • Kirjoitettu: 15. päivä heinäkuuta 2016
 • Kestolinkki: #

Kierrätys:

Kyllä on kierrätyskeskuksen idea eksynyt täysin raiteiltaan.. Huonokuntoista tavaraa ja tosi kovalla hinnalla. Kuka mahtaa ostaa? Ei kiitos.

 • Kirjoitettu: 07. päivä syyskuuta 2016
 • Kestolinkki: #

Elina:

Jouluaiheiset sisustuspöydät olivat ihania, todella hienosti laitettu. Tuli hyvä mieli ja kotiinviemistäkin löytyi.

 • Kirjoitettu: 11. päivä joulukuuta 2016
 • Kestolinkki: #

Liisa Oravalahti:

Todellinen hyvänmielen talo:harvoin lähdetty tyhjin käsin ja tehty paljon löytöjä kotiin ja harrastuksiin.Ale kukat kruunaa aina reissun.Mitään ei jatkossa enään osteta uutena,ennen kuin käyty Nihtisillassa tarkistamassa tarjonta.

 • Kirjoitettu: 17. päivä joulukuuta 2016
 • Kestolinkki: #

Outi:

Helppo sisääntulo ja parkkipaikkakin yleensä löytyy. Oven luona liian usein tupakoitsijakööri ja paksu tupakansavu. Ilmaistavaroiden huoneessa on usein epäjärjestys ja niin paljon ihmisiä, ettei sekaan mahdu.

Plussaa paikkaa saa ostoskärryistä, jotka helpottavat ostosten kuljettamista ja toimivat vanhuksille ja vaivaisille rollaattoreina ja edullisesta itsepalvelukahvista, jonka voi juoda kivassa omassa tilassa. Kiitoksia myös kirjanlukupaikasta.

Hyvää on myös laaja valikoima tavaroita ja vaatteita ja ystävällinen henkilökunta. Välillä myytävänä ihania kukkakimppuja pilkkahintaan ja ilmaisia kasveja ja kirjoja jaossa.

Joidenkin tavaroiden ja varsinkin vaatteiden hintataso on yllättävän korkea kierrätystavaraksi, alentaakin voisi hintoja. Elektroniikkapuolella hinnat ovat paremmin kohdallaan.
Jos tulee nälkä ostoksilla vieressä on edullinen ja hyvä pakistanilainen ravintola, josta saa ihanaa lassi- juomaa.

 • Kirjoitettu: 10. päivä maaliskuuta 2017
 • Kestolinkki: #

Ansku:

Hinnat törkeitä, kaupasta saa uutta tavaraa halvemmalla. Ei ole mikään kierrätyskeskus. Ei ihme ettei kassoillakaan ole töitä. Ei tarvitse poiketa toista kertaa.

 • Kirjoitettu: 06. päivä huhtikuuta 2017
 • Kestolinkki: #

Maija:

Noutopalvelu täysin ala-arvoista. Yks pieni kuluma runkopatjassa ja vuodesohvan selkänoja pesemättä niin hylkäsivät .. sanoivat että ei edes kelpaa ilmaisosastolle:) täysin naurettavaa toimintaa!

 • Kirjoitettu: 09. päivä toukokuuta 2017
 • Kestolinkki: #

Lakka:

Erinomainen kierrätyskeskus omasta mielestäni. Joka kerta löytyy jotain ostettavaa. Tavaroiden ja vaatteiden laatu on mielestäni hyvä. Luonnollekin on edullisempaa, ettei osta aina uutta, vaan kierrättää.

 • Kirjoitettu: 07. päivä kesäkuuta 2018
 • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Nihtisillan kierrätyskeskus sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Tuoreet mielipiteet

 1. kyösti (EkoCenter Avitus (Jämsä))
 2. Pertti Huuskonen (Talentti Tuuma" Raksamyymälä)
 3. Pete (Kierrätyskeskus Janka)
 4. Kierrätyskeskus Janka (Kierrätyskeskus Janka)
 5. jari hakala (Hervannan kierrätyskeskus)

Saman seudun kierrätyskeskuksia


Mistä tässä on kyse?
Lyhyesti: Kierrätyskeskus.com pyrkii listaamaan jokaisen lähiseutusi kierrätyskeskuksen yhteystiedot. Kierrättämällä tavaroita voidaan säästää luontoa: voidaan vähentää ympäristöön kohdistuvaa, kulutusyhteiskunnan aiheuttamaa, kuormitusta.