Kierrätyskeskus.com — Kierrätyskeskusten hakemisto.


Etsi kierrätyskeskusta hakusanalla

Nextiili

Alla näkyvän esittelysivun tiedot, kuten aukioloajat, perustuvat kierrätyskeskusta, tai -myymälää, hoitavan tahon julkaisemiin tietoihin ja niiden aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta. Sen vuoksi on syytä, mikäli nettisivun osoite on ilmoitettu, vilkaista aukiolot myös kierrätyskeskuksen sivuilta. Tässä tapauksessa vaikuttaa siltä, että kierrätyskeskuksella tai -myymälällä on omat kotisivut.

Nextiili on avoinna ma–pe kello 9–18, lauantaisin 10–18. Sunnuntaisin suljettu.

Myymälän puhelinnumero on 050 466 5845 ja sähköpostiosoite on info@nextiili.fi.

Nextiilissä on iso vintageosasto, josta voi löytää vaatteita, asusteita ja tekstiilejä.

Nextiiliin voi tuoda puhtaita ja kuivia vaatteita ja kodintekstiilejä, tyynyjä, peittoja, laukkuja, kenkiä ja asusteita, myös kankaita, sekä käsityö- ja askartelutarvikkeita. Ei kuitenkaan esim. mattoja, pattoja, likaisia tai rikkinäisiä kenkiä, eikä märkää, homeista tai ummehtunutta materiaalia.

Nextiili-pajalla on nettisivujen lisäksi omat Facebook-sivut, sekä verkkokauppa.

Kierrätyskeskus.com-hakemisto ei vastaa tämän Tampereen kierrätyskeskuksen karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Kierrätyskeskuksen aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

Onko sinulla kokemuksia Nextiilistä?

Kommentoitaessa julkaisua Nextiili sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Tuoreet mielipiteet

  1. Olli (EkoCenter Avitus (Jämsä))
  2. Pekka (EkoCenter Avitus (Jämsä))
  3. Löytäjä (Kierrätyskeskus Nekala)
  4. Pete (EkoCenter, Äänekoski)
  5. Joo,o (EkoCenter, Äänekoski)

Saman seudun kierrätyskeskuksia