Kierrätyskeskus.com — Kierrätyskeskusten hakemisto.


Etsi kierrätyskeskusta hakusanalla

Koivukylän kierrätyskeskus

Alla näkyvän esittelysivun tiedot, kuten aukioloajat, perustuvat kierrätyskeskusta, tai -myymälää, hoitavan tahon julkaisemiin tietoihin ja niiden aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta. Sen vuoksi on syytä, mikäli nettisivun osoite on ilmoitettu, vilkaista aukiolot myös kierrätyskeskuksen sivuilta. Tässä tapauksessa vaikuttaa siltä, että kierrätyskeskuksella tai -myymälällä on omat kotisivut.

Koivukylässä sijaitsevan Pääkaupungin Kierrätyskeskuksen puhelinnumero on 0400 348 113. Noutopalvelun numero on 050 501 4858. Lisäksi oma numeronsa rakennustarvikepuolelle on 0400 348 127.

Kierrätyskeskus on avoinna arkisin 11–21, lauantaisin 11–19 ja sunnuntaisin suljettu.

Paikalla on noin 3000 neliömetriä toimitilaa, jossa runsaasti huonekaluja, vaatteita, astioita, kirjoja, leluja ja harrastusvälineitä, myös ovia, ikkunoita, wc-istuimia ja keittiön kaapistoja.

 • Julkisia kulkuneuvoja käytettäessä paikalle pääsee esimerkiksi seutulinjan bussivuorolla 722 sekä N- ja K-junilla.
 • Kanta-asiakkaille 10 % alennus, opiskelijoille 20 % alennus.

Kierrätyskeskus.com-hakemisto ei vastaa tämän Vantaan kierrätyskeskuksen karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Kierrätyskeskuksen aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

Kierrätyskeskukselle annetut mielipiteet:

Harri:

Pk-seudun kierrätyskeskuksista epäystävällisin henkilökunta.

 • Kirjoitettu: 21. päivä helmikuuta 2016
 • Kestolinkki: #

Kalevi Toivanen:

Kaino pieni toivomus, älkää laittako niihin kodinkoneisiin vihreitä tarkistettu tarroja, ei lähde pois millään muuten kuin kulumalla ????

 • Kirjoitettu: 13. päivä joulukuuta 2023
 • Kestolinkki: #

Jussi Kuoppala:

Terve, toimitimme teille torstaina 6.6 ruokapöydän ja 6 tuolia ja 2 nojatuolia . Haluaisimme noutaa tai tarvittaessa ostaa takaisin kyseiset kalusteet. Terveisin. Jussi Kuoppala

 • Kirjoitettu: 09. päivä kesäkuuta 2024
 • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Koivukylän kierrätyskeskus sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Tuoreet mielipiteet

 1. Jussi Kuoppala (Koivukylän kierrätyskeskus)
 2. E K. (Kierrätyskeskus Nekala)
 3. Klaus kokko (Kierrätyskeskus Lentola)
 4. Olli (EkoCenter Avitus (Jämsä))
 5. Pekka (EkoCenter Avitus (Jämsä))

Saman seudun kierrätyskeskuksia