Kierrätyskeskus.com — Kierrätyskeskusten hakemisto.


Etsi kierrätyskeskusta hakusanalla

Pohjolankadun Kierrätysmyymälä (Savonlinna)

Alla näkyvän esittelysivun tiedot, kuten aukioloajat, perustuvat kierrätyskeskusta, tai -myymälää, hoitavan tahon julkaisemiin tietoihin ja niiden aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta. Sen vuoksi on syytä, mikäli nettisivun osoite on ilmoitettu, vilkaista aukiolot myös kierrätyskeskuksen sivuilta. Tässä tapauksessa vaikuttaa siltä, että kierrätyskeskuksella tai -myymälällä on omat kotisivut.

Pohjolankadun Kierrätysmyymälä on avoinna ma–pe kello 9–17 ja lauantaisin 10–14. Suljettu sunnuntaisin.

Puhelinnumero on 044 363 4455.

Noutopalvelun puhelinnumero on 044 363 4455. Noutomaksu on Savonlinnan taajaman alueella henkilöasiakkailta 5 € ja yritysasiakkailta 10 €. Lisäksi hintaan voi mahdollisesti tulla kierrätysmaksu.

Kierrätysmyymälää pitää Savonlinnan Toimintakeskus.

Valikoimassa on esimerkiksi vaatteita, astioita, kirjoja, kodinkoneita, huonekaluja, rakennustarvikkeita ja tietokoneita.

Kierrätyskeskus.com-hakemisto ei vastaa tämän Savonlinnan kierrätyskeskuksen karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Kierrätyskeskuksen aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

Onko sinulla kokemuksia Pohjolankadun Kierrätysmyymälästä?

Kommentoitaessa julkaisua Pohjolankadun Kierrätysmyymälä (Savonlinna) sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Tuoreet mielipiteet

  1. Klaus kokko (Kierrätyskeskus Lentola)
  2. Olli (EkoCenter Avitus (Jämsä))
  3. Pekka (EkoCenter Avitus (Jämsä))
  4. Löytäjä (Kierrätyskeskus Nekala)
  5. Pete (EkoCenter, Äänekoski)

Saman seudun kierrätyskeskuksia