Kierrätyskeskus.com — Kierrätyskeskusten hakemisto.


Etsi kierrätyskeskusta hakusanalla

Ruskeasannan Sortti-​asema

Alla näkyvän esittelysivun tiedot, kuten aukioloajat, perustuvat kierrätyskeskusta, tai -myymälää, hoitavan tahon julkaisemiin tietoihin ja niiden aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta. Sen vuoksi on syytä, mikäli nettisivun osoite on ilmoitettu, vilkaista aukiolot myös kierrätyskeskuksen sivuilta. Tässä tapauksessa vaikuttaa siltä, että kierrätyskeskuksella tai -myymälällä on omat kotisivut.

Sortti-asema Ruskeasantaan saavutaan Koivukylän liittymän kautta. Asema on avoinna ma–pe kello 7–21 ja viikonloppuisin suljettu.

Nouto-Sortti: maksullinen kuljetuspalvelu voidaan tilat hakemaan pois esimerkiksi jääkaappi, pakastin tai sohva tilaamalla kuljetuksen numerosta 09 156 121 10 (arkisin klo 8.30–15.30) viimeistään kaksi vuorokautta ennen toivottua noutopäivää. Yhden noudon perusmaksu on 60 euroa. Tarkemmat tiedot hinnoista ja tästä palvelusta kerrotaan tällä sivulla.

Peräkärryn vuokraus: peräkärryn voi vuokrata kolmeksi tunniksi 5€ hintaan, kunhan jätteet kuljetetaan kärryllä Sortti-asemalle. Jarruttoman peräkännyn tilavuus on viisi kuutiometriä ja korkeus kuomun kanssa 150 cm. Lisätietoja peräkärryn vuokrauksesta, mukaan lukien varauskalenteri, löytyy tältä sivulta.

Kierrätyskeskus.com-hakemisto ei vastaa tämän Vantaan kierrätyskeskuksen karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Kierrätyskeskuksen aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

Kierrätyskeskukselle annetut mielipiteet:

Markus Grönholm:

Aivan loistava paikka päästä eroon kaikenlaisesta talouden ja omakotipuuhailun jätteistä.
Henkilökunta on erittäin asiallista ystävällistä.
Asema on hyvin siisti, jolloin asiointi on helppoa ja sujuu nopeasti.

 • Kirjoitettu: 26. päivä marraskuuta 2020
 • Kestolinkki: #

Mika Närhi:

Pitäisi olla ehdottamasti ainakin lauantaisin auki!!!! Harva normaalisti työssä käyvä ihminen kerkeää arkipäivinä hoitamaan tälläisiä asoita. Ei ihme, että tienvarret pullollaan kaatopaikoille tarkoitettuja tavaroita.

 • Kirjoitettu: 05. päivä maaliskuuta 2022
 • Kestolinkki: #

Eila Sopanen:

Todella ystävällinen henkilökunta, jäi hyvä mieli asioidessa siellä.

 • Kirjoitettu: 04. päivä syyskuuta 2023
 • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Ruskeasannan Sortti-​asema sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Tuoreet mielipiteet

 1. Olli (EkoCenter Avitus (Jämsä))
 2. Pekka (EkoCenter Avitus (Jämsä))
 3. Löytäjä (Kierrätyskeskus Nekala)
 4. Pete (EkoCenter, Äänekoski)
 5. Joo,o (EkoCenter, Äänekoski)

Saman seudun kierrätyskeskuksia