Kierrätyskeskus.com — Kierrätyskeskusten hakemisto.


Etsi kierrätyskeskusta hakusanalla

Saarijärven kierrätyskeskus

Alla näkyvän esittelysivun tiedot, kuten aukioloajat, perustuvat kierrätyskeskusta, tai -myymälää, hoitavan tahon julkaisemiin tietoihin ja niiden aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta. Sen vuoksi on syytä, mikäli nettisivun osoite on ilmoitettu, vilkaista aukiolot myös kierrätyskeskuksen sivuilta. Tässä tapauksessa vaikuttaa siltä, että kierrätyskeskuksella tai -myymälällä on omat kotisivut.

Saarijärven kierrätyskeskus sijaitsee Oppitiellä. Puhelinnumero on 044 4598 307. Aukioloajat (tavaran vastaanotto ja myynti):

maanantaista perjantaihin kello 9–16 ja lauantaisin 9–14. Suljettu sunnuntaisin.

Kierrätyskeskus.com-hakemisto ei vastaa tämän Saarijärven kierrätyskeskuksen karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Kierrätyskeskuksen aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

Kierrätyskeskukselle annetut mielipiteet:

Jenny Rautiainen:

+ Paikka on kotoisan oloinen
+ Tilaa on paljon ja tavaraa riittää.
+ Saa usein alennuksia kassalla!
+ Halvat hinnat! Varsinkin astioilla ja vaatteilla.
+ Henkikökunta ystävällistä ja iloista porukkaa. – “Kosmetiikkanurkkaus” – Joskus löytää rikkinäisiä astioita. – Vanhat tavarat pyörivät vuodesta toiseen, vaikka varmasti uusia tavaroita tuodaan lisää.

  • Kirjoitettu: 08. päivä maaliskuuta 2014
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Saarijärven kierrätyskeskus sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Tuoreet mielipiteet

  1. Leena Risti (Jorvaksen Sortti-a​​sema)
  2. Pete (Kirppari-kahvio EkoCenter, Muurame)
  3. Sonja (Kirppari-kahvio EkoCenter, Muurame)
  4. Jussi Kuoppala (Koivukylän kierrätyskeskus)
  5. E K. (Kierrätyskeskus Nekala)

Saman seudun kierrätyskeskuksia