Kierrätyskeskus.com — Kierrätyskeskusten hakemisto.


Etsi kierrätyskeskusta hakusanalla

HyötyHalli

Alla näkyvän esittelysivun tiedot, kuten aukioloajat, perustuvat kierrätyskeskusta, tai -myymälää, hoitavan tahon julkaisemiin tietoihin ja niiden aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta. Sen vuoksi on syytä, mikäli nettisivun osoite on ilmoitettu, vilkaista aukiolot myös kierrätyskeskuksen sivuilta. Tässä tapauksessa vaikuttaa siltä, että kierrätyskeskuksella tai -myymälällä on omat kotisivut.

Kierrätyskeskus Hyötyhalli on Lappeenrannan seudun kierrätysyhdistys ry.:n liike. Se on avoinna ma–pe kello 9–18 ja lauantaisin 9–14.30. Sunnuntaisin suljettu.

Myymälän puhelinnumero on 05 415 2020.

Noutopalvelu lähialueilta (noin 5 kilometrin alueelta) on ilmainen. Tavaroiden haku ja tuonti on käytettävissä ma–pe 8.30–17.30 ja lauantaisin 8.30–14. Nykyisin kierrätyskeskus ei ota vastaan sähkö- ja elektroniikkaromua.

Nettisivujen lisäksi Hyötyhallilla on omat Facebook-sivut.

Kierrätyskeskus.com-hakemisto ei vastaa tämän Lappeenrannan kierrätyskeskuksen karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Kierrätyskeskuksen aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

Kierrätyskeskukselle annetut mielipiteet:

Sami Partanen:

Kierrätyskeskuksessanne en ole käynyt, mutta yritin löytää näiltä sivuiltanne tietoa kierrätyksessä olevista tavaroista ja siitä, miten saan turhat tavarani kiertoon, mutta näiltä löytyy vain tiedot keskuksien sijainnista. No, joku saattaa olla silläkin tiedolla autettu.

 • Kirjoitettu: 09. päivä kesäkuuta 2011
 • Kestolinkki: #

Petri:

Jep, tässä hakemistossa listataan ainoastaan yhteystiedot mahdollisimman kattavasti. Kierrätyskeskus.com ei siis edusta varsinaisesti kierrätyskeskuksia.

 • Kirjoitettu: 13. päivä kesäkuuta 2011
 • Kestolinkki: #

peräsuoli:

Tämän sivun voisi tunkea perserejjästä sisään

 • Kirjoitettu: 06. päivä toukokuuta 2014
 • Kestolinkki: #

Markku K:

Ei kannata tehdä sivuja jotka eivät johda mihinkään tuote sivun tai luetteloon.Eikö yhtään tunnu itsestään typerältä,vai eikö osata parempaa.Vai ettekö tahdo asiakkaita vaan pelkäätte asiakas kontakteja,kanattaisi jäädä kokonaan kotiin.Kandes näyttää arvosana vai hävettääkö.

 • Kirjoitettu: 10. päivä toukokuuta 2014
 • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua HyötyHalli sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Tuoreet mielipiteet

 1. Juho (Talentti Muurame)
 2. Pete (Perhon kierrätysmyymälä)
 3. Anette (Perhon kierrätysmyymälä)
 4. Mika Närhi (Ruskeasannan Sortti-​asema)
 5. Anni Keränen (Kajaanin kierrätyskeskus EntRinki)

Saman seudun kierrätyskeskuksia


Mistä tässä on kyse?
Lyhyesti: Kierrätyskeskus.com pyrkii listaamaan jokaisen lähiseutusi kierrätyskeskuksen yhteystiedot. Kierrättämällä tavaroita voidaan säästää luontoa: voidaan vähentää ympäristöön kohdistuvaa, kulutusyhteiskunnan aiheuttamaa, kuormitusta.