Kierrätyskeskus.com — Kierrätyskeskusten hakemisto.


Etsi kierrätyskeskusta hakusanalla

Ikaalisten kierrätyskeskus

Alla näkyvän esittelysivun tiedot, kuten aukioloajat, perustuvat kierrätyskeskusta, tai -myymälää, hoitavan tahon julkaisemiin tietoihin ja niiden aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta. Sen vuoksi on syytä, mikäli nettisivun osoite on ilmoitettu, vilkaista aukiolot myös kierrätyskeskuksen sivuilta. Tässä tapauksessa vaikuttaa siltä, että kierrätyskeskuksella tai -myymälällä on omat kotisivut.

Ikaalisten kierrätyskeskus sijaitsee Ikaalisissa osana Ikaalisten nuorten työpajaa. Kierrätyskeskus on avoinna ma–to kello 8.30–15 ja suljettu perjantaisin sekä viikonloppuisin. Työpajan puhelinnumero on (03) 4501 370.

Kierrätyskeskus vastaanottaa kaikenlaisia toimivia ja ehjiä koneita, laitteita, huonekaluja, vaatteita, leluja, kirjoja ja lehtiä. Kierrättäminen on ilmaista — tavaraa voi myös käydä noutamassa kierrätyskeskukselta.

Kierrätyskeskus.com-hakemisto ei vastaa tämän Ikaalisten kierrätyskeskuksen karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Kierrätyskeskuksen aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

Kierrätyskeskukselle annetut mielipiteet:

Saija mäkinen:

Voiko teille tuoda ruokapöydän ja 4 tuolia ja vitriinin näin kesällä

  • Kirjoitettu: 18. päivä heinäkuuta 2022
  • Kestolinkki: #

Emma Lehto:

Moikka! Voiko teille tuoda vanhoja lukiokirjoja? Uudet lukiolaiset saavat ilmaiseksi ja en pysty myymään niitä mihinkään enkä haluaisin heittää roskiin.

  • Kirjoitettu: 19. päivä kesäkuuta 2023
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Ikaalisten kierrätyskeskus sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Tuoreet mielipiteet

  1. Olli (EkoCenter Avitus (Jämsä))
  2. Pekka (EkoCenter Avitus (Jämsä))
  3. Löytäjä (Kierrätyskeskus Nekala)
  4. Pete (EkoCenter, Äänekoski)
  5. Joo,o (EkoCenter, Äänekoski)

Saman seudun kierrätyskeskuksia