Kierrätyskeskus.com — Kierrätyskeskusten hakemisto.


Etsi kierrätyskeskusta hakusanalla

Kierrätysmyymälä Tankki

Alla näkyvän esittelysivun tiedot, kuten aukioloajat, perustuvat kierrätyskeskusta, tai -myymälää, hoitavan tahon julkaisemiin tietoihin ja niiden aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta. Sen vuoksi on syytä, mikäli nettisivun osoite on ilmoitettu, vilkaista aukiolot myös kierrätyskeskuksen sivuilta. Tässä tapauksessa vaikuttaa siltä, että kierrätyskeskuksella tai -myymälällä on omat kotisivut.

Kierrätysmyymälä Tankki on avoinna ma–to kello 8.30–15.30 ja perjantaisin 8.30–14.30.

Tankkiin voi lahjoittaa kodin käyttötavaraa ja huonekaluja, myös tekstiilejä, astioita, taloustavaroita, pieniä kodin sähkölaitteita, sisustustavaroita, harrastusvälineitä, polkupyöriä, lukukirjoja (ei koulukirjoja eikä tietosanakirjoja). Vaatteita ei oteta vastaan.

Tarpeettomille tavaroille voi löytyä kuljetuspalvelu, jolla tavarat viedään joko kierrätykseen tai jäteasemalle. Kierrätyspisteeseen kuljetus kaupunkialueella maksaa 10 €. Jäteasemalle vieminen maksaa 40 €.

Puhelinnumero on 040 335 7425.

Kierrätyskeskus.com-hakemisto ei vastaa tämän Valkeakosken kierrätyskeskuksen karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Kierrätyskeskuksen aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

Onko sinulla kokemuksia Kierrätysmyymälä Tankista?

Kommentoitaessa julkaisua Kierrätysmyymälä Tankki sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Tuoreet mielipiteet

  1. Olli (EkoCenter Avitus (Jämsä))
  2. Pekka (EkoCenter Avitus (Jämsä))
  3. Löytäjä (Kierrätyskeskus Nekala)
  4. Pete (EkoCenter, Äänekoski)
  5. Joo,o (EkoCenter, Äänekoski)

Saman seudun kierrätyskeskuksia