Kierrätyskeskus.com — Kierrätyskeskusten hakemisto.


Etsi kierrätyskeskusta hakusanalla

Leveteks Valkeakoski

Alla näkyvän esittelysivun tiedot, kuten aukioloajat, perustuvat kierrätyskeskusta, tai -myymälää, hoitavan tahon julkaisemiin tietoihin ja niiden aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta. Sen vuoksi on syytä, mikäli nettisivun osoite on ilmoitettu, vilkaista aukiolot myös kierrätyskeskuksen sivuilta. Tässä tapauksessa vaikuttaa siltä, että kierrätyskeskuksella tai -myymälällä on omat kotisivut.

Leveteks Valkeakoski on avoinna ma–ke kello 9–15 ja torstaisin 9–17. Suljettu pe–su.

Puhelinnumero on 046 9210 571 ja sähköpostiosoite leveteksvlk@gmail.com.

Tekstiilien kierrätyspaja Leveteks ottaa vastaan, ja myy sekä kierrättää:

 • puhtaita vaatteita
 • kankaita
 • kodin tekstiilejä
 • lankoja
 • matonkuteita
 • huoltoliinoja

Lisäksi Leveteksin toimipisteessä Valkeakoskella tehdään pienimuotoista korjausompelua, kuten vetoketjujen vaihtoa, punttien lyhennyksiä.

Kierrätyskeskus.com-hakemisto ei vastaa tämän Valkeakosken kierrätyskeskuksen karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Kierrätyskeskuksen aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

Onko sinulla kokemuksia Leveteksistä?

Kommentoitaessa julkaisua Leveteks Valkeakoski sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Tuoreet mielipiteet

 1. Olli (EkoCenter Avitus (Jämsä))
 2. Pekka (EkoCenter Avitus (Jämsä))
 3. Löytäjä (Kierrätyskeskus Nekala)
 4. Pete (EkoCenter, Äänekoski)
 5. Joo,o (EkoCenter, Äänekoski)

Saman seudun kierrätyskeskuksia