Kierrätyskeskus.com — Kierrätyskeskusten hakemisto.


Etsi kierrätyskeskusta hakusanalla

MISE-asema, Maarianhamina

Alla näkyvän esittelysivun tiedot, kuten aukioloajat, perustuvat kierrätyskeskusta, tai -myymälää, hoitavan tahon julkaisemiin tietoihin ja niiden aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta. Sen vuoksi on syytä, mikäli nettisivun osoite on ilmoitettu, vilkaista aukiolot myös kierrätyskeskuksen sivuilta. Tässä tapauksessa vaikuttaa siltä, että kierrätyskeskuksella tai -myymälällä on omat kotisivut.

MISE:n kierrätysasema sijaitsee Maarianhaminassa, osoitteessa Skogshyddsvägen 13, Norrböle. Avoinna maanantaista perjantaihin 12-18 ja lauantaisin 10-14. Sunnuntaisin suljettu.

Kierrätyskeskus.com-hakemisto ei vastaa tämän Maarianhaminan kierrätyskeskuksen karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Kierrätyskeskuksen aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

Onko sinulla kokemuksia MISE-asemasta?

Kommentoitaessa julkaisua MISE-asema, Maarianhamina sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Tuoreet mielipiteet

  1. erja MAKKONEN-KALEVIRTA (Eko-Taipolis Taipalsaari)
  2. Markus Grönholm (Ruskeasannan Sortti-​asema)
  3. Pekka Savola (Kierrätyspyöräverstas Recykkelin verstasmyymälä)
  4. Jyrki Hiirikoski (Rakennustarvikkeiden kierrätystalo)
  5. Pete (Harjavallan kierrätyskeskus)

Mistä tässä on kyse?
Lyhyesti: Kierrätyskeskus.com pyrkii listaamaan jokaisen lähiseutusi kierrätyskeskuksen yhteystiedot. Kierrättämällä tavaroita voidaan säästää luontoa: voidaan vähentää ympäristöön kohdistuvaa, kulutusyhteiskunnan aiheuttamaa, kuormitusta.