Kierrätyskeskus.com — Kierrätyskeskusten hakemisto.


Etsi kierrätyskeskusta hakusanalla

Otaniemen kierrätyskeskus

Alla näkyvän esittelysivun tiedot, kuten aukioloajat, perustuvat kierrätyskeskusta, tai -myymälää, hoitavan tahon julkaisemiin tietoihin ja niiden aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta. Sen vuoksi on syytä, mikäli nettisivun osoite on ilmoitettu, vilkaista aukiolot myös kierrätyskeskuksen sivuilta. Tässä tapauksessa vaikuttaa siltä, että kierrätyskeskuksella tai -myymälällä on omat kotisivut.

Otaniemen kierrätyskeskus vastaanottaa käytettyjä tavaroita ja luovuttaa niitä eteenpäin. Se sijaitsee Servin Maijan tie 6 D:n kellarissa. Kierrätyskeskuksen sähköpostiosoite on kierratyskeskus@list.ayy.fi. Aukioloajat ovat epäsäännölliset.

Kierrätyskeskus vastaanottaa pääasiassa huonekaluja, keittiötarvikkeita, kankaita (ei vaatteita), pieniä määriä kirjoja ja DVD-levyjä sekä polkupyöriä. Myös käyttökelpoisia mikroaaltouuneja ja stereoita otetaan vastaan — ei rikkinäistä elektroniikkaa.

Kierrätyskeskus.com-hakemisto ei vastaa tämän Espoon kierrätyskeskuksen karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Kierrätyskeskuksen aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

Onko sinulla kokemuksia Otaniemen kierrätyskeskuksesta?

Kommentoitaessa julkaisua Otaniemen kierrätyskeskus sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Tuoreet mielipiteet

  1. erja MAKKONEN-KALEVIRTA (Eko-Taipolis Taipalsaari)
  2. Markus Grönholm (Ruskeasannan Sortti-​asema)
  3. Pekka Savola (Kierrätyspyöräverstas Recykkelin verstasmyymälä)
  4. Jyrki Hiirikoski (Rakennustarvikkeiden kierrätystalo)
  5. Pete (Harjavallan kierrätyskeskus)

Saman seudun kierrätyskeskuksia


Mistä tässä on kyse?
Lyhyesti: Kierrätyskeskus.com pyrkii listaamaan jokaisen lähiseutusi kierrätyskeskuksen yhteystiedot. Kierrättämällä tavaroita voidaan säästää luontoa: voidaan vähentää ympäristöön kohdistuvaa, kulutusyhteiskunnan aiheuttamaa, kuormitusta.