Kierrätyskeskus.com — Kierrätyskeskusten hakemisto.


Etsi kierrätyskeskusta hakusanalla

Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus, Oulunkylä

Alla näkyvän esittelysivun tiedot, kuten aukioloajat, perustuvat kierrätyskeskusta, tai -myymälää, hoitavan tahon julkaisemiin tietoihin ja niiden aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta. Sen vuoksi on syytä, mikäli nettisivun osoite on ilmoitettu, vilkaista aukiolot myös kierrätyskeskuksen sivuilta. Tässä tapauksessa vaikuttaa siltä, että kierrätyskeskuksella tai -myymälällä on omat kotisivut.

Oulunkylän Ogelissa sijaitseva Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus on avoinna ma–pe kello 9–21, lauantaisin 9–18, ja sunnuntaisin 12–18.

Puhelinnumero myymälään on 0400 348 162 ja numero noutopalveluun on 050 501 4858.

Kaupan valikoimaan kuuluu esimerkiksi sisustustuotteita, vaatteita, myös lastenvaatteita ja leluja, sekä kodin tavaroita, pienelektroniikkaa, sekä askartelutarvikkeita. Paikalla on myös ilmaistavaraosasto.

  • Kanta-asiakkaille 10 % alennus, opiskelijoille 20 % alennus.
  • Pienen kokonsa vuoksi Oulunkylän myymälän valikoimaan eivät kuulu huonekalut, eikä niitä voida myöskään vastaanottaa.

Kierrätyskeskus.com-hakemisto ei vastaa tämän Helsingin kierrätyskeskuksen karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Kierrätyskeskuksen aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

Onko sinulla kokemuksia Oulunkylän kierrätyskaupasta?

Kommentoitaessa julkaisua Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus, Oulunkylä sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Tuoreet mielipiteet

  1. Olli (EkoCenter Avitus (Jämsä))
  2. Pekka (EkoCenter Avitus (Jämsä))
  3. Löytäjä (Kierrätyskeskus Nekala)
  4. Pete (EkoCenter, Äänekoski)
  5. Joo,o (EkoCenter, Äänekoski)

Saman seudun kierrätyskeskuksia