Kierrätyskeskus.com — Kierrätyskeskusten hakemisto.


Etsi kierrätyskeskusta hakusanalla

Pääkaupunkiseudun kierrätyskeskus, Helsinki (Hietalahti)

Tämä kierrätyskeskus on lopettanut toimintansa, muuttanut uuteen osoitteeseen, tai vaihtanut nimeään. Kierrätyskeskuksen esittelysivu säilyy tässä näkyvillä toistaiseksi sen vuoksi, että myös muut asiakkaat voivat myöhemmin löytää varmistuneen tiedon toiminnan päättymisestä. (Esittelysivua päivitettiin viimeksi maanantaina 8. päivä syyskuuta 2014.)

Helsingin alueella toimivan Pääkaupunkiseudun kierrätyskeskuksen toimipiste sijaitsee Hietalahdessa. Näitä kierrätyskeskuksia on muuallakin Helsingin alueella. Hietalahden toimipisteen puhelinnumero on 0400 348 112. Noutopalvelun numerot ovat (09) 310 887 10 ja (09) 310 887 30. Kierrätyskeskus on avoinna arkisin kello 9–20 ja lauantaisin 9–15. Suljettu sunnuntaisin. Paikalle pääsee busseilla 20 ja 14 sekä raitiovaunulla 6 (päätepysäkki). Maksuvälineinä käyvät käteinen, pankkikortti, Mastercard, Visa ja Visa Electron.

Kierrätyskeskus.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Kierrätyskeskuksen aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

Anna mielipide tästä kierrätyskeskuksesta!

Kommentoitaessa julkaisua Pääkaupunkiseudun kierrätyskeskus, Helsinki (Hietalahti) sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Tuoreet mielipiteet

  1. Tuija Laakkonen (Lempäälän Kierrätyspuoti)
  2. Katja (Itä-Hämeen Apu ja Kierrätys Oy)
  3. Pete (Kankaanpään Kierrätyskeskus)
  4. Susanna (Kankaanpään Kierrätyskeskus)
  5. erja MAKKONEN-KALEVIRTA (Eko-Taipolis Taipalsaari)

Saman seudun kierrätyskeskuksia


Mistä tässä on kyse?
Lyhyesti: Kierrätyskeskus.com pyrkii listaamaan jokaisen lähiseutusi kierrätyskeskuksen yhteystiedot. Kierrättämällä tavaroita voidaan säästää luontoa: voidaan vähentää ympäristöön kohdistuvaa, kulutusyhteiskunnan aiheuttamaa, kuormitusta.