Kierrätyskeskus.com — Kierrätyskeskusten hakemisto.


Etsi kierrätyskeskusta hakusanalla

Pääkaupunkiseudun kierrätyskeskus, Sanomatalo

Tämä kierrätyskeskus on lopettanut toimintansa, muuttanut uuteen osoitteeseen, tai vaihtanut nimeään. Kierrätyskeskuksen esittelysivu säilyy tässä näkyvillä toistaiseksi sen vuoksi, että myös muut asiakkaat voivat myöhemmin löytää varmistuneen tiedon toiminnan päättymisestä. (Esittelysivua päivitettiin viimeksi maanantaina 24. päivä helmikuuta 2014.)

  • Paikkakunta:
  • Alue: Uusimaa
  • Nettisivut: Kierrätyskeskuksella ei ole nettisivuja.
  • Osoite: Mannerheiminaukio 3, 00100 Helsinki

Designkauppa Sanomatalo on osa Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskusten ketjua. Sisäänkäynti tähän toimipisteeseen tapahtuu Kiasman puoleisesta kulmasta. Puhelinnumero myymälä-ja tuotetiedusteluita varten on 0400 348 162. Helsingin alueen noutopalveluiden numerot ovat (09) 310 887 10 ja (09) 310 887 30. Designkauppa Sanomatalo on avoinna ma–pe 11–19 välisenä aikana.

Designkauppa oli auki viimeisen kerran perjantaina 25.5.2012.

Kierrätyskeskus.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Kierrätyskeskuksen aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

Anna mielipide tästä kierrätyskeskuksesta!

Kommentoitaessa julkaisua Pääkaupunkiseudun kierrätyskeskus, Sanomatalo sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Tuoreet mielipiteet

  1. Tuija Laakkonen (Lempäälän Kierrätyspuoti)
  2. Katja (Itä-Hämeen Apu ja Kierrätys Oy)
  3. Pete (Kankaanpään Kierrätyskeskus)
  4. Susanna (Kankaanpään Kierrätyskeskus)
  5. erja MAKKONEN-KALEVIRTA (Eko-Taipolis Taipalsaari)

Saman seudun kierrätyskeskuksia


Mistä tässä on kyse?
Lyhyesti: Kierrätyskeskus.com pyrkii listaamaan jokaisen lähiseutusi kierrätyskeskuksen yhteystiedot. Kierrättämällä tavaroita voidaan säästää luontoa: voidaan vähentää ympäristöön kohdistuvaa, kulutusyhteiskunnan aiheuttamaa, kuormitusta.