Kierrätyskeskus.com — Kierrätyskeskusten hakemisto.


Etsi kierrätyskeskusta hakusanalla

Kierrätysmyymälä Luotsi / Återvinningsbutiken Lotsen

Alla näkyvän esittelysivun tiedot, kuten aukioloajat, perustuvat kierrätyskeskusta, tai -myymälää, hoitavan tahon julkaisemiin tietoihin ja niiden aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta. Sen vuoksi on syytä, mikäli nettisivun osoite on ilmoitettu, vilkaista aukiolot myös kierrätyskeskuksen sivuilta. Tässä tapauksessa vaikuttaa siltä, että kierrätyskeskuksella tai -myymälällä on omat kotisivut.

Tämä on entinen Retro. Pietarsaaressa sijaitseva Kierrätysmyymälä Luotsi, eli Återvinningsbutiken Lotsen, aloitti toimintansa uudessa osoitteessa syyskuussa 2021 — se sijaitsee osoitteessa Jaakonkatu 37.

Kierrätysmyymälä on avoinna ma–pe kello 9–16 ja suljettu viikonloppuisin.

Myymälän puhelinnumero on 044 785 1659.

Kierrätyskeskus.com-hakemisto ei vastaa tämän Pietarsaaren kierrätyskeskuksen karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Kierrätyskeskuksen aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

Onko sinulla kokemuksia Kierrätysmyymälä Luotsista?

Kommentoitaessa julkaisua Kierrätysmyymälä Luotsi / Återvinningsbutiken Lotsen sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Tuoreet mielipiteet

  1. Juho (Talentti Muurame)
  2. Pete (Perhon kierrätysmyymälä)
  3. Anette (Perhon kierrätysmyymälä)
  4. Mika Närhi (Ruskeasannan Sortti-​asema)
  5. Anni Keränen (Kajaanin kierrätyskeskus EntRinki)

Mistä tässä on kyse?
Lyhyesti: Kierrätyskeskus.com pyrkii listaamaan jokaisen lähiseutusi kierrätyskeskuksen yhteystiedot. Kierrättämällä tavaroita voidaan säästää luontoa: voidaan vähentää ympäristöön kohdistuvaa, kulutusyhteiskunnan aiheuttamaa, kuormitusta.