Kierrätyskeskus.com — Kierrätyskeskusten hakemisto.


Etsi kierrätyskeskusta hakusanalla

Pyöräkirppis

Alla näkyvän esittelysivun tiedot, kuten aukioloajat, perustuvat kierrätyskeskusta, tai -myymälää, hoitavan tahon julkaisemiin tietoihin ja niiden aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta. Sen vuoksi on syytä, mikäli nettisivun osoite on ilmoitettu, vilkaista aukiolot myös kierrätyskeskuksen sivuilta. Tässä tapauksessa vaikuttaa siltä, että kierrätyskeskuksella tai -myymälällä on omat kotisivut.

Sovatek-säätiön Pyöräkirppiksessä on myynnissä kierrätyspolkupyöriä ja niiden varaosia, myös polkupyörien aihioita. Avoinna ma–pe kello 9–16. Suljettu viikonloppuisin.

Puhelinnumero on 050 311 8487.

Pyöräkirppiksen lisäksi Sovatekilla on kierrätyskauppa, ompelimo, kirjansitomo ja laatikkovalmistuspuoli, myös graafiset media- ja kopioapalvelut, kilpikaiverrus, sekä kiinteistötiimi (joka tekee esim. nurmialueiden hoito). Lisäksi Sovatekilla on kokoonpanopuoli, josta voi tilata esimerkiksi tuotteiden pakkaamisen, pussituksen ja postituksen.

Kierrätyskeskus.com-hakemisto ei vastaa tämän Jyväskylän kierrätyskeskuksen karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Kierrätyskeskuksen aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

Kierrätyskeskukselle annetut mielipiteet:

jonne :

80€ ja siitä ylöspäin? mitä helvettiä..

 • Kirjoitettu: 28. päivä kesäkuuta 2013
 • Kestolinkki: #

Dave:

Linkki ja sijainti eivät enää pidä paikkaansa. www.sovatek.fi

 • Kirjoitettu: 15. päivä syyskuuta 2020
 • Kestolinkki: #

Pete:

Kiitos ilmoituksesta. Esittelysivun tietoja on nyt päivitetty.

 • Kirjoitettu: 15. päivä syyskuuta 2020
 • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Pyöräkirppis sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Tuoreet mielipiteet

 1. Pertti Huuskonen (Talentti Tuuma" Raksamyymälä)
 2. Pete (Kierrätyskeskus Janka)
 3. Kierrätyskeskus Janka (Kierrätyskeskus Janka)
 4. jari hakala (Hervannan kierrätyskeskus)
 5. teuvo laurila (Pattijoen Kierrätyskeskus 4H)

Saman seudun kierrätyskeskuksia


Mistä tässä on kyse?
Lyhyesti: Kierrätyskeskus.com pyrkii listaamaan jokaisen lähiseutusi kierrätyskeskuksen yhteystiedot. Kierrättämällä tavaroita voidaan säästää luontoa: voidaan vähentää ympäristöön kohdistuvaa, kulutusyhteiskunnan aiheuttamaa, kuormitusta.