Kierrätyskeskus.com — Kierrätyskeskusten hakemisto.


Etsi kierrätyskeskusta hakusanalla

Tekevän Polkupyöräkorjaamo

Alla näkyvän esittelysivun tiedot, kuten aukioloajat, perustuvat kierrätyskeskusta hoitavan tahon julkaisemiin tietoihin ja niiden aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta. Sen vuoksi on syytä, mikäli nettisivun osoite on ilmoitettu, vilkaista aukiolot myös kierrätyskeskuksen sivuilta. Tässä tapauksessa vaikuttaa siltä, että kierrätyskeskuksella on omat kotisivut.

Tekevän Polkupyöräkorjaamo (Sovatek-säätiö) sijaitsee Jyväskylässä. Polkupyöräkorjaamossa tehdään pyörien huoltoja, korjauksia, lisäksi kunnostettujen pyörien myyntiä ja myynnissä on varaosia. Avoinna arkisin kello 8–15.30. Viikonloppuisin suljettu.

Puhelinnumero on (014) 333 7066.

Paikalta voi myös kysellä kadonnutta polkupyörää, sillä Polkupyöräkorjaamoon toimitetaan alueen hylätyt polkupyörät, jossa niitä säilytetään 60 päivän ajan.

Kierrätyskeskus.com-hakemisto ei vastaa tämän Jyväskylän kierrätyskeskuksen karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Kierrätyskeskuksen aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

Kierrätyskeskukselle annetut mielipiteet:

jonne :

80€ ja siitä ylöspäin? mitä helvettiä..

  • Kirjoitettu: 28. päivä kesäkuuta 2013
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Tekevän Polkupyöräkorjaamo sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Tuoreet mielipiteet

  1. Mira (Turun Ekotori, Rieskalähteentie)
  2. Pete (Tornion EkoTerminal / SorttiPiha)
  3. George (Tornion EkoTerminal / SorttiPiha)
  4. George (Sodankylän EkoTerminal)
  5. KirsiMarja Kiviluoma (Talentti Harjunporras)

Saman seudun kierrätyskeskuksia


Mistä tässä on kyse?
Lyhyesti: Kierrätyskeskus.com pyrkii listaamaan jokaisen lähiseutusi kierrätyskeskuksen yhteystiedot. Kierrättämällä tavaroita voidaan säästää luontoa: voidaan vähentää ympäristöön kohdistuvaa, kulutusyhteiskunnan aiheuttamaa, kuormitusta.