Kierrätyskeskus.com — Kierrätyskeskusten hakemisto.


Etsi kierrätyskeskusta hakusanalla

Tesjoen kauppa (Rs-mauter Oy)

Alla näkyvän esittelysivun tiedot, kuten aukioloajat, perustuvat kierrätyskeskusta, tai -myymälää, hoitavan tahon julkaisemiin tietoihin ja niiden aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta. Sen vuoksi on syytä, mikäli nettisivun osoite on ilmoitettu, vilkaista aukiolot myös kierrätyskeskuksen sivuilta. Tässä tapauksessa vaikuttaa siltä, että kierrätyskeskuksella tai -myymälällä on omat kotisivut.

Keskuksen puhelinnumero on 040 749 3219 ja sähköpostiosoite rs-mauter-oy@luukku.com.

Yrityksellä on Tesjoen kaupan lisäksi kierrätyskeskuksen halli Pietarintien varrella, sekä kierrätyskeskus Loviisassa osoitteessa Kuningattarenkatu 14.

Yritys hakee kodinkoneet ja turhat tavarat pois, sekä tyhjentää varastoja. Noutokorvaus on 20€.

Kierrätyskeskus.com-hakemisto ei vastaa tämän Ruotsinpyhtään kierrätyskeskuksen karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Kierrätyskeskuksen aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

Onko sinulla kokemuksia Tesjoen kaupasta?

Kommentoitaessa julkaisua Tesjoen kauppa (Rs-mauter Oy) sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Tuoreet mielipiteet

  1. Jussi Kuoppala (Koivukylän kierrätyskeskus)
  2. E K. (Kierrätyskeskus Nekala)
  3. Klaus kokko (Kierrätyskeskus Lentola)
  4. Olli (EkoCenter Avitus (Jämsä))
  5. Pekka (EkoCenter Avitus (Jämsä))

Saman seudun kierrätyskeskuksia