Kierrätyskeskus.com — Kierrätyskeskusten hakemisto.


Etsi kierrätyskeskusta hakusanalla

Tuusulan Sportdivari

Alla näkyvän esittelysivun tiedot, kuten aukioloajat, perustuvat kierrätyskeskusta, tai -myymälää, hoitavan tahon julkaisemiin tietoihin ja niiden aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta. Sen vuoksi on syytä, mikäli nettisivun osoite on ilmoitettu, vilkaista aukiolot myös kierrätyskeskuksen sivuilta. Tässä tapauksessa vaikuttaa siltä, että kierrätyskeskuksella tai -myymälällä on omat kotisivut.

Tuusulan SportDivari ostaa ja myy käytettyjä polkupyöriä, kuntopyöriä, soutulaitteita, painonnostovälineitä, jääurheiluvälineitä jne.

Puhelinnumero on 09 857 4593 ja sähköpostiosoite jukka.ryynanen@hotmail.com.

Nettisivujen lisäksi Tuusulan Sportdivarilla on omat Facebook-sivut.

Kierrätyskeskus.com-hakemisto ei vastaa tämän Tuusulan kierrätyskeskuksen karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Kierrätyskeskuksen aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

Onko sinulla kokemuksia Sportdivarista?

Kommentoitaessa julkaisua Tuusulan Sportdivari sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Tuoreet mielipiteet

  1. Pekka Räty (Kiertämö Eno)
  2. Kaija Huhtamäki (Ilmajoen Kierrätyskeskus)
  3. Pete (Goodwill Kotka)
  4. Raija Vachon (Goodwill Kotka)
  5. Noilee (Kierrätyskeskus Nekala)

Saman seudun kierrätyskeskuksia