Kierrätyskeskus.com — Kierrätyskeskusten hakemisto.


Etsi kierrätyskeskusta hakusanalla

Billnäs Varaosapankki Reservdelsbank

Alla näkyvän esittelysivun tiedot, kuten aukioloajat, perustuvat kierrätyskeskusta, tai -myymälää, hoitavan tahon julkaisemiin tietoihin ja niiden aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta. Sen vuoksi on syytä, mikäli nettisivun osoite on ilmoitettu, vilkaista aukiolot myös kierrätyskeskuksen sivuilta. Tässä tapauksessa vaikuttaa siltä, että kierrätyskeskuksella tai -myymälällä on omat kotisivut.

Myymälä on avoinna kesäaikaan ke–to kello 12–17, perjantaisin 11–17 ja lauantaisin 10–14. Suljettu sunnuntaisin, sekä ma–ti.

Valikoimassa on vanhoja käytettyjä ovia, ikkunoita, heloja, valurautaisia luukkuja, joskus myös tulisijoja, sekä muuta tavaraa kuten valaisimia ja taottuja tuotteita.

Billnäs Varaosapankki Reservdelsbankin puhelinnumero on 040 570 3966 ja sähköpostiosoite info@billnasvaraosapankki.fi.

Billnäsissä (Pinjaisissa) toimii myös Rakennusapteekki — Byggnadsapoteket, mutta ainoastaan verkkokauppana.

Kierrätyskeskus.com-hakemisto ei vastaa tämän Raaseporin kierrätyskeskuksen karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Kierrätyskeskuksen aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

Onko sinulla kokemuksia Varaosapankista?

Kommentoitaessa julkaisua Billnäs Varaosapankki Reservdelsbank sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Tuoreet mielipiteet

  1. Jussi Kuoppala (Koivukylän kierrätyskeskus)
  2. E K. (Kierrätyskeskus Nekala)
  3. Klaus kokko (Kierrätyskeskus Lentola)
  4. Olli (EkoCenter Avitus (Jämsä))
  5. Pekka (EkoCenter Avitus (Jämsä))

Saman seudun kierrätyskeskuksia