Kierrätyskeskus.com — Kierrätyskeskusten hakemisto.


Etsi kierrätyskeskusta hakusanalla

Goodwill Kouvola

Alla näkyvän esittelysivun tiedot, kuten aukioloajat, perustuvat kierrätyskeskusta, tai -myymälää, hoitavan tahon julkaisemiin tietoihin ja niiden aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta. Sen vuoksi on syytä, mikäli nettisivun osoite on ilmoitettu, vilkaista aukiolot myös kierrätyskeskuksen sivuilta. Tässä tapauksessa vaikuttaa siltä, että kierrätyskeskuksella tai -myymälällä on omat kotisivut.

Goodwill Kouvola on avoinna ma–to kello 8–16 ja perjantaisin 8–14.30. Suljettu viikonloppuisin.

Myymälän puhelinnumero on 040 137 4885.

Lahjoitusten noutopalvelun puhelinnumero on 040 752 0398.

Kierrätyskeskus.com-hakemisto ei vastaa tämän Kouvolan kierrätyskeskuksen karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Kierrätyskeskuksen aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

Onko sinulla kokemuksia Goodwillista?

Kommentoitaessa julkaisua Goodwill Kouvola sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Tuoreet mielipiteet

  1. Jenny (Nextiili-paja)
  2. Antti Yrjö Olavi Ylijääskö (Kierrätysmyymälä Löytölä)
  3. kyösti (EkoCenter Avitus (Jämsä))
  4. Pertti Huuskonen (Talentti Tuuma" Raksamyymälä)
  5. Pete (Kierrätyskeskus Janka)

Saman seudun kierrätyskeskuksia


Mistä tässä on kyse?
Lyhyesti: Kierrätyskeskus.com pyrkii listaamaan jokaisen lähiseutusi kierrätyskeskuksen yhteystiedot. Kierrättämällä tavaroita voidaan säästää luontoa: voidaan vähentää ympäristöön kohdistuvaa, kulutusyhteiskunnan aiheuttamaa, kuormitusta.