Kierrätyskeskus.com — Kierrätyskeskusten hakemisto.


Etsi kierrätyskeskusta hakusanalla

Kotkan kierrätys ja avustus

Alla näkyvän esittelysivun tiedot, kuten aukioloajat, perustuvat kierrätyskeskusta, tai -myymälää, hoitavan tahon julkaisemiin tietoihin ja niiden aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta. Sen vuoksi on syytä, mikäli nettisivun osoite on ilmoitettu, vilkaista aukiolot myös kierrätyskeskuksen sivuilta. Tässä tapauksessa vaikuttaa siltä, että kierrätyskeskuksella tai -myymälällä on omat kotisivut.

Kotkan Kierrätys ja Avustus ry:n pitämä kierrätyskeskus on avoinna tiistaisin kello 11–14, keskiviikkoisin 17–19, torstaisin 10–13 ja sitten 17–19, sekä lauantaisin 10–13.

Puhelinnumero on 045 634 0019.

Lahjoituksina saatuja tavaroita annetaan niitä tarvitseville. Yhdistys kuvailee toimintaansa näin: Meiltä voi jokainen tulla hakemaan ilmaiseksi itselleen tarpeellista tavaraa ja vaatetta. Otamme mielellämme lahjoituksia vastaan ja noudamme myös sopimuksen mukaan. Teemme yhteistyötä eri yhdistysten ja organisaatioiden kanssa. Kaikki toimintamme perustuu vapaaehtoisuuteen, meillä ei raha vaihda omistajaa missään vaiheessa.

Kierrätyskeskus.com-hakemisto ei vastaa tämän Kotkan kierrätyskeskuksen karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Kierrätyskeskuksen aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

Onko sinulla kokemuksia Kotkan kierrätys ja avustuksesta?

Kommentoitaessa julkaisua Kotkan kierrätys ja avustus sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Tuoreet mielipiteet

  1. Leena Risti (Jorvaksen Sortti-a​​sema)
  2. Pete (Kirppari-kahvio EkoCenter, Muurame)
  3. Sonja (Kirppari-kahvio EkoCenter, Muurame)
  4. Jussi Kuoppala (Koivukylän kierrätyskeskus)
  5. E K. (Kierrätyskeskus Nekala)

Saman seudun kierrätyskeskuksia