Kierrätyskeskus.com — Kierrätyskeskusten hakemisto.


Etsi kierrätyskeskusta hakusanalla

Kajaanin kierrätyskeskus EntRinki

Alla näkyvän esittelysivun tiedot, kuten aukioloajat, perustuvat kierrätyskeskusta, tai -myymälää, hoitavan tahon julkaisemiin tietoihin ja niiden aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta. Sen vuoksi on syytä, mikäli nettisivun osoite on ilmoitettu, vilkaista aukiolot myös kierrätyskeskuksen sivuilta. Tässä tapauksessa vaikuttaa siltä, että kierrätyskeskuksella tai -myymälällä on omat kotisivut.

Kajaanin kierrätyskeskus EntRinki on avoinna ma–pe kello 9–17 ja lauantaisin 10–14. Sunnuntaisin suljettu. Puhelinnumero on 08 629 183 ja sähköpostiosoite info@entrinki.fi. Entrinki toimii Kajaanin Pikku-Ketun kaupunginosassa osoitteessa Syväojankatu 4. Vuosittain Entringissä käy noin 40 000 maksavaa asiakasta. Kotisivujen lisäksi Entringillä on nyt myös omat Facebook-sivut.

Kierrätyskeskus.com-hakemisto ei vastaa tämän Kajaanin kierrätyskeskuksen karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Kierrätyskeskuksen aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

Kierrätyskeskukselle annetut mielipiteet:

jukka rimpiläinen:

hankin sieltä huonekaluja,ehkä hyllyn ostan.lipaston ostin melkein 3v. sitten ja se on ihan hyvä.entrinki on hyvä kirppis.

 • Kirjoitettu: 28. päivä helmikuuta 2012
 • Kestolinkki: #

Leena Viitanem:

Meillä oli ilo saada teidän ystävällisiltä huonekalujen hakijoilta hienoa palvelua. He suostuivat myös purkamaan huonekaluja, vaikka sekä ei kuulunut sopimukseen. Olemme kiitollisia. Palo oli toisen henkilön nimi, mutta toista ei tiedetä. Välitättekö kiitoksemme heille. Osoite oli Eliaksentie 5,19. 4.

Leena Viitanen ja Riitta Mustonen

 • Kirjoitettu: 19. päivä huhtikuuta 2013
 • Kestolinkki: #

Maj-Britt Kilpiö:

Ystävällinen henkilökunta ja mukavasti tarpeellista tavaraa.

 • Kirjoitettu: 07. päivä syyskuuta 2013
 • Kestolinkki: #

Anni Keränen:

Kangaslaari on käsityöharrastajalle erinomainen paikka tehdä edullisia materiaalilöytöjä. Hyvä kirppis, jossa tulee käytyä usein. Palveleva henkilökunta, jonka avulla tarvetavaraa on auliisti etsitty takahuoneessa olevasta saapuvien erästä.

 • Kirjoitettu: 07. päivä helmikuuta 2022
 • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Kajaanin kierrätyskeskus EntRinki sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Tuoreet mielipiteet

 1. Jussi Kuoppala (Koivukylän kierrätyskeskus)
 2. E K. (Kierrätyskeskus Nekala)
 3. Klaus kokko (Kierrätyskeskus Lentola)
 4. Olli (EkoCenter Avitus (Jämsä))
 5. Pekka (EkoCenter Avitus (Jämsä))

Saman seudun kierrätyskeskuksia