Kierrätyskeskus.com — Kierrätyskeskusten hakemisto.


Etsi kierrätyskeskusta hakusanalla

Kuortaneen SPR:n kierrätyskeskus

Alla näkyvän esittelysivun tiedot, kuten aukioloajat, perustuvat kierrätyskeskusta, tai -myymälää, hoitavan tahon julkaisemiin tietoihin ja niiden aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta. Sen vuoksi on syytä, mikäli nettisivun osoite on ilmoitettu, vilkaista aukiolot myös kierrätyskeskuksen sivuilta. Tässä tapauksessa vaikuttaa siltä, että kierrätyskeskuksella tai -myymälällä on omat kotisivut.

SPR:llä on vapaaehtoisvoimin pidettävä kierrätyskeskus Kuortaneella osoitteessa Keskustie 59. Se on avoinna tiistaisin kello 14–17 ja lauantaisin 11–14.

Kierrätyskeskukselle voi tuoda puhtaita ja käyttökelpoisia vaatteita, astioita, kodin tekstiilejä ja lelujakin.

Kierrätyskeskus.com-hakemisto ei vastaa tämän Kuortaneen kierrätyskeskuksen karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Kierrätyskeskuksen aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

Onko sinulla kokemuksia SPR:n kierrätyskeskuksesta?

Kommentoitaessa julkaisua Kuortaneen SPR:n kierrätyskeskus sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Tuoreet mielipiteet

  1. Eila Sopanen (Ruskeasannan Sortti-​asema)
  2. Maestro (Nuorisotyöpaja Tuuman Kierrätyskeskus)
  3. Pete (Recykkeli)
  4. Siiri K (Recykkeli)
  5. Pete (Harjavallan kierrätyskeskus)

Saman seudun kierrätyskeskuksia