Kierrätyskeskus.com — Kierrätyskeskusten hakemisto.


Etsi kierrätyskeskusta hakusanalla

Seinäjoen ja Nurmon kierrätyskeskus

Tämä kierrätyskeskus on lopettanut toimintansa, muuttanut uuteen osoitteeseen, tai vaihtanut nimeään. Kierrätyskeskuksen esittelysivu säilyy tässä näkyvillä toistaiseksi sen vuoksi, että myös muut asiakkaat voivat myöhemmin löytää varmistuneen tiedon toiminnan päättymisestä. (Esittelysivua päivitettiin viimeksi tiistaina 7. päivä toukokuuta 2013.)

 • Paikkakunta:
 • Alue: Etelä-Pohjanmaa
 • Nettisivut: Kierrätyskeskuksella ei ole nettisivuja.
 • Osoite: Mestarintie 6, 60100 Seinäjoki

Seinäjoen ja Nurmon kierrätyskeskuksen puhelinnumero on 064 162 764 ja fax-numero on 064 162 043.

Seinäjoella toimii ainoastaan Kaks’ Kättä Oy:n pitämä kierrätyskeskus osoitteessa Päivölänkatu 34.

Kierrätyskeskus.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Kierrätyskeskuksen aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

Kierrätyskeskukselle annetut mielipiteet:

Petri:

Onkohan tämä vielä toiminnassa?

 • Kirjoitettu: 26. päivä huhtikuuta 2013
 • Kestolinkki: #

Ronja:

Hei! Millä periaatteella kierrätyskeskus toimii?Muutimme juuri Jalasjärvelle ja omaa omaisuutta meillä ei ole sillä vanhaan asuntomme murtauduttiin. Kysynkin siis että myyttekö ainoastaan tavaraanne? Etsimme joko ilmaista tavaraa tai jotain minkä saa vaihtotavaraa vastaan…Mies on sairaseläkkeellä ja itse haen kuntoutustukea ja joudumme hankkimaan kaikki vaatteet, kenhät, astiat, kodin elektroniikan ja kodin tekstiilit sekä huonekalut uudestaan. Muutimme vanhaan ok-taloon ja saamme tehdä sinne jätetyillä tavaroilla mitä tahdomme, äidiltäni sekä miehen äidiltä olemme saaneet jotakin, mutta osa on itselle turhaa, joten jos keskukseen ei toimi lahjoitus-apu-periaatteella, niin onko teillä kiinnostusta/mahdollisuutta vaihtaa tavaraa? Jollei ole niin kelpaisiko maksuksi kelan maksusitoumus?

 • Kirjoitettu: 16. päivä kesäkuuta 2017
 • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Seinäjoen ja Nurmon kierrätyskeskus sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Tuoreet mielipiteet

 1. Juho (Talentti Muurame)
 2. Pete (Perhon kierrätysmyymälä)
 3. Anette (Perhon kierrätysmyymälä)
 4. Mika Närhi (Ruskeasannan Sortti-​asema)
 5. Anni Keränen (Kajaanin kierrätyskeskus EntRinki)

Saman seudun kierrätyskeskuksia


Mistä tässä on kyse?
Lyhyesti: Kierrätyskeskus.com pyrkii listaamaan jokaisen lähiseutusi kierrätyskeskuksen yhteystiedot. Kierrättämällä tavaroita voidaan säästää luontoa: voidaan vähentää ympäristöön kohdistuvaa, kulutusyhteiskunnan aiheuttamaa, kuormitusta.